myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En trevlig dag

Publicerad 2015-07-07 08:47:55 i Allmänt,

Igår så hade jag en trevlig dag som avslutades på bästa sätt. Först så städade jag lite hemma så när vi kom hem så var det riktigt prydligt. Slutade jobba halv tre för att möta upp Milou, då modern hade ärenden. Vi gick till frasses och käkade och hon tyckte det var väldigt intressant när de ropade upp nummer på beställningar och hur folk gick ut och in på toaletten. Jag förklarade att de skulle kissa och då höll hon minsann koll på vilka som gick in hahahaa. Efter det så åt vi glass och sen var det en man från sydamerika som stod och spelade olika sorters flöjter på torget och det var en syn för gudar när hon stod där och gungade med höfterna till musiken. Vi hann oxå med en liten stund på lekplatsen i stan och där gungades det och åkte rutschkana hej vilt tills modern ringde och var klar med sitt. Väl hemkommen så hade jag ju redan ätit så ngn mat behövdes inte arrangeras och maken fick göra sig ngr varma mackor.
 
Sen satte vi oss ned och lyssnade drygt  en timme på ljudbok och sen så såg jag två avsnitt av Teen Mom. Började se det för flera år sedan då de var 16 år och gravida och nu är väl barnen ca 6 år och det var trevligt att se dem igen. Men så snopet...en av flickorna var en tjej som var supernoga och en aning självcentrerad vilket man kan vara i den åldern hahahaha. men hursomhelst så var hon väldigt kräsen med pojkar och hur hon bodde och vad hon skulle bli. Hon utbildade sig och tänkte bli antingen läkare eller advokat sist jag såg för ngr år sedan. Nu visade det sig att hon gått ini porrbranschen och var ganska nerlusad med stålar. Att hon valt den karriären var väldigt snopet må jag säga och en av de andra mammorna vägrade att vara med igen pga av hennes osedliga leverne. men övertalades om de inte filmade hennes son.
 
Hon vägrade att låta hennes son vara med i samma "show" som en porrstjärna. Nåja det var trevligt att återse dem och se hur det gått för dem.
Efter det så var det dags för vår seriemaraton och lite glass och jordgubbar innan det var dags att gå och lägga sig.
Nu har vi bara ngr få avsnitt kvar av Orphan Black och sådant känns aldrig bra när en serie är slut. Nu måste vi hitta en ny och det är lättare sagt än gjort kan jag säga då jag har svårt att hitta ngn som jag tycker är tillräckligt intressant att se.
Hoppas att det blir fler säsonger och får inte huvudrollsinnehaverskan en oscar ngn gång så är världen ur led. Fast i denna genre så är det ju serier och det är väl bara filmer som det delas ut oscars för...suck.
 
Nu på morgonen har jag gormat på med momsen och skall nu samla kraft för att ringa supporten och fortsätta med lönetjollret. Sen blir det jobbet och i afton är vi bortbjuden på middag till äldsta flickan, lyxigt värre. 
Idag är det regnigt och småkallt och det ser inte bättre ut än att det kommer att vara så här ett tag. Men det lockar ju in kunder till staden .....
Tanken var att jag skulle åka till stugan i afton men jag far inte förrän i morgon bitti, tror jag. Vädret lockar ju inte till att fara till stugan och sola hahha utan jag hade tänkt brodera och scrappa i lugn och ro. Inte för att kisse och maken väsnas men jag gillar att vara själv och jag är så avslappnad när jag får vara däruppe.
Skall köpa med mig lite kokkaffe för det är gott i stugan, annars dricker jag mest pulverkaffe. Men i stugan blir det extra gott med kokkaffe och sitta på bron och titta ut över sjön. Kan kanske toppas med ett wienerbröd????
Måste ringa om palldragaren igen....den läker och jag har ringt och påtalat detta men har inte fått ngn återkoppling. Så det skall göras och sedan skall jag fara på procurator oxå...hmmm mycket som skall hinnas idag. Så det är väl bäst att avsluta nu och sätta tänderna i min todo-lista.
ha det bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela