myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Long time no seeeeeeee

Publicerad 2015-07-23 20:11:59 i Allmänt,

Nu är det länge sedan jag skrev och jag har haft bloggsemester, en aning ofrivilligt. För det första är jag sämst på blogga på telefonen, jag skriver långa inlägg som sedan bara försvinner och jag blir sur som en citron och tappar lusten. Problem nr 2 är att jag är ännu sämre på att ta kort på min omgivning och det som är på gång så att säga.
Den korta versionen är att vi /jag har haft det så skönt och umgåtts med både nära och kära. Jobbat lite då och då men varit ledig hela den här veckan, vilket har varit underbart.
Tog visserligen ett kort imorse på lilla "fontänen" som skvalpar så mysigt, så det kan jag åtminstone föreviga.
Nu är vi hemma i stan igen och jag har fixat löner ochh skall strax betala mina egna räkningar oxå. maken har grillat lite god mat och sen skall jag om jag orkar kolla på min packning inför resan söderut.
 
Imorgon kväll/natt rullar vi iväg ner till Varberg och det skall bli så roligt. Vädret skulle väl vara sisådär men luften är ändå varmare än häruppe och jag hoppas att vi får en baddag i alla fall. Tänk om man kan bada denna sommar???? Jag och maken och barnbarnen skall på Universeum,,,vad föräldrarna skall göra har jag ingen aning om hahahaha. Kanske de vill gå på nordstan? ja nu pratar jag om Götborg som vi tänkt besöka oxå och Ullared och kanske ngt lekland. Så skojsigt och jag funderar på om vi skall ta med oss lite surströmming och göra oss en kväll med surisar.....Antar att det inte finns att köpa därnere??? Stackars sörlänningar vad de går miste om.
Vi hade besök i stugan av sonens vänner från Holland och de kunde inte uppskatta surströmming utan att ge oss en blick som sa att vi måste vara sprillans tokiga. 
Nu har jag förresten äntligen fått vara på auktion och det är två år sedan sist. Det brukar oftast vara på helger och då jobbar jag ju oftas, men i morse så rullade vi iväg de nio milen helt i onödan.....vilken sopig auktion och helt värdelös men lite roligt var det nog ändå haahha fastän den var i princip tom på grejer och inget alls som lockade. Men det var ändå mysigt på ngt vis tills himmelen öppnade sig och vi sprang till bilen och åkte hem igen. Nu skall jag fortsätta på min lista på saker som måste göras typ vattna blommor och kolla vad som skall mes osv. Ha det gott mina vänner
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela