myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ok inlägg 2

Publicerad 2015-07-02 16:52:31 i Allmänt,

Nu är telefonen fixad, men jag kan nog säga att det hade jag nog kunnat laga själv!!!!! Det var ju inte direkt raketforskning???? De stängde av den och slog igång och vips så funkade det som vanligt....grrrrrr. 
Nåja är glad att det var så enkelt och nu kan jag greja på som vanligt med min kära "klösbräda".
Är just hemkommen från jobbet och skall strax börja med middagen och gå till tvättstugan och kolla om tvätttid. Visserligen har vi inte mer tvätt än att det blir en maskin men det är lika bra att köra på enligt rutinerna 1 gr /veckan hahahaha.
Här är amplarna jag pysslade ihop och jag tycker det blev jättemysigt
Det var enkelt och kul och jag är sugen på att göra fler hahaha. Men jag vet inte vars??? jag skall hänga dem...
Sen en bild på lite av det vita jag målat men jag tog ingen före och efterbild på varken tapeter eller målning?
Nu skall vi bygga klart de sista fönstren och dörren och sen soffa och golvfix, så kan det bli riktigt bra det där. 
Milou låg där och sov middag en av dagarna och det gick utmärkt, det syns på att vi bäddade på golvet. Vi kommer verkligen att känna det som om vi fick ett rum till nu på sommaren. Åh vilken underbar tid detta är, altandörren står öppen och man fryser inte ihjäl och det är så himlarns skönt det mesta.
My ringde idag och berättade att Milou hade bajsat på toan???? en nyhet som säkert bara jag och Farmor tycker är stort och märkvärdigt hahahaha. Tror att detta kommer att gå finfint om hon bara är mogen för det och det verkar så. Allt hänger på barnens mognad och att föräldrarna är påpassliga ngr dagar sen är saken biff.
Mår verkligen kanon just nu och jag njuter utav det så mycket jag kan. Jobbar det som behövs och njuter och lever ett härligt liv och har massor av böcker olästa och har hälsan. Skål för det :)
Det blir ngt så oraffigt som köpespalt idag,,,men det funkar det oxå för till efterätt blir det jordgubbar och glass hahahah. Eller snarare till kvällsfika. Maken är och fixar lite virke och sådant till sonen som skall bygga inhägnad åt sin kisse. Kisse Lenny kommer att älska att få sitta på balkongen och spana ut över nejderna. Lagomt spännade utmaning och möjlighet till att fånga en fluga då och då. Jag visade honom en spindel, men det var tydligen läskigt för då sprang han in hahahaha. Men det har jag full förståelse för eftersom de inte tillhör mina favvodjur direkt. Ikväll kanske det blir lite Orphan Black till jordgubbarna??? och lite fåtöljmys???
Hoppas att ni andra har det bra oxå och att livet leker i lagon fart så ni hinner med att lukta på blommorna då och då oxå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela