myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon Kamrater

Publicerad 2015-06-05 11:29:55 i Allmänt,

Här var det uppställning halv sex och jag stod i givakt när lillan kom strax före sju. Nu har det lilla livet just farit och vi har haft fullt upp och hon var nog i stort behov av en tupplur nu. Först åt vi frukost och lekte "knackleken", jag hade glömt bort den och blev lite fundersam när hon började knacka i bordet. Nåja den går ut på att man knackar i bordet och låtsas att ngn kommer. Ex: Knack knack...vem är det? Nämen är det du Viggo! så roligt kom in och sätt dig och ät lite med oss.....sen upprepar det sig tills alla vi "känner" sitter vid bordet. Mycket uppskattad lek hahaha. Sen läste vi böcker och la pussel och sen skulle alla dockor och figurer nattas i lämpliga sängar, tog ett tag innan vi pussat godnatt på allihop.
Sen skulle det badas och hällas vatten från den ena muggen till den andra och själv tog jag ett fotbad under tiden. Ja det var min morgon.
Nu skall jag börja packa inför resan söderöver. Det blir tre utemiddagar i trevligt sällskap med alla andra återförsäljare i Sverige och Norge. Tror att danskarna har en egen träff, för vi tycker att det är svårt att förstå danska.....
Skall bli så intressant och roligt att få träffa kollegorna igen och få lite information om framtid och nya inköp.
Men första stoppet blir hos sonahustrun i Uppsala och då har hon fått i uppgift att hitta en trevlig restaurang, där vi kan inmundiga en förhoppningsvis god middag. 
Efter en natts sömn så bär det iväg och jag tror att vi kör över Västerås den här gången och få se andra vyer än efter E4:an genom huvudstaden.
Nåja åter till packning....tror jag har glömt packstrykjärnet i stugan, för här hemma hittar jag det ej. Men å andra sidan så kan vi nog låna på hotellet. Eller så gör jag det bara så enkelt att jag inte packar ner de ömtåligaste grejerna utan det får helt enkelt hänga på galge.Yes så blir det...hmmm just nu så har jag nog packat lite för mycket. Gör oftast det och sen sållar jag och till slut så brukar det bli bra. Tänker mig att en weekendväska bör räcka bra, då vi bara skall vara borta i femdgr och några av kläderna åker på galgar.
I eftermiddag skall vi iväg och lämna kisse och sen resten av kvällen så blir det nog tv tittande. Vi kor ju full fart på serien Orphan black och är nu i mitten av andra säsongen och det blev lite sent igår kväll.
 Ja så här sitter vi placerade i fåtöljer med filtar och myser. Det doftar underbart från liljorna, men jag måste flytta dem ite längre från väggen så jag inte får massa "pollen" på väggen. Liljor kan lätt smeta ut sig om det står för nära ngt och det är inte lätt att få bort.
 
Men de är så vackra och naturen skapar minsann konstverk både här och där. Middagsplaner har jag inga och kylen gapar tomt då vi försökte planera inför att vi skall resa bort, ngr dagar.
Hmmm de ringde just från jobbet och skrivaren hade lagt av...grrrr. Vad mer skall gå sönder då?? säger då jag ..optimisten. Nä skämt åsido så brukar saker gå sönder tre och tre....typ diskmaskin, kaffekokaren och brödrosten inom loppet av ngr dagar.
Ja det måste ju fixa sig så de skulle springa iväg och köpa en ny skrivare omedelbums.
Själv skall jag hoppa in i duschen och fortsätta ha det lite sådär småbra man bara kan ha.
Kramisar till er alla. :)

Kommentarer

Postat av: Nettan

Publicerad 2015-06-05 12:11:09

Då önskas ni en säker resa samt välkomna till Västerås när ni åker förbi :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela