myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon tisdag 12/6

Publicerad 2015-06-12 08:17:35 i Allmänt,

Oj oj sköna juni....lite varmare idag dvs behöver inte täckjacka hahaha
Gårdagen gick bara fint, var bara lite trött då och då. Styrelsemötet på kvällen gick oxå bra och vi var klara redan vid nio, och då satte jag igång att dammsuga och torka golven härhemma. var klar strax innan elva och då hoppade jag i säng. Men det tog ändå ett tag innan jag somnade.
Jag bytte gardiner i köksfönstret och jag gillar gardiner, nästan för mycket. Åtminstone tror jag det med tanke på hur ofta jag byter. Men hittade en sådan fin kappa på Ullared, som var så lik i designen som Nadja Wedins tyger. Mycket färg och lite djur och sådär. Dock är hennes tyger ungefär 5 gånger så dyrt som det som jag köpte hahahaha
Måste bara visa vad jag köpte mer...jojomensan med extra mtrl hahhaha. Läste nästan hela den första boken....men blev liksom för mycket av allt och nja inte riktigt så bra som alla tyckte den var. Nu skall det bli intressant att se om filmen är bättre. En kollega älskar filmen och tycker den är bra gjord och bitvis väldigt sensuell. Nja vi får väl se.
 
Hmmm gardiner var ämnet......jag hittade en sådan fin lampa på Ullared men hade inga gardiner till haahahah så det fick jag lov att köpa oxå..... sammanlagt tror ja det 5 gardiner....Men jag har blivit lite lugnare på den fronten då jag minns på den tiden jag var hemmamamma , då bytte jag ibland var tredje vecka. Bara för att det var kul att ändra och förändra och pyssla på hemma. Jag bakade och lagade mat och använde tygblöjor och var så ordentlig....men det har gått över hahaha. Var sak har sin tid
Idag så jobbar jag från morgon till stängning, men skall nog ta en liten lunch och springa ut och köpa mig en glass, tror jag. Måste ju passa på om solen har tänkt lysa idag. För enligt de flesta prognoser så verkar den lille rackaren lysa med sin frånvaro sedan.
Härhemma är jag helt ensam, då kisse fortfarande är hos sonen ute i Kroksjö och maken uppe i stugan. Ganska skönt att få ha lite egentid även om jag gillar de små gynnarna.
Nu skall jag gå och byta plåster och borsta tänderna....ja plåster...suck. Jag har nämligen gjort en klassiker. Använt nya skor och gått en hel del , resultat: Rejäla skavsår, inte roligt alls och svårt att hitta bekväma skodon som inte tar, kan ju inte fara till jobbet i tofflor. Tur nog att det inte är vinter då hade jag haft problem. Nu använder jag compedplåster vilket jag tycker sitter bäst på ställen som utsätts för friktion.
Men apropå friktion....kanske skulle börja röra på mig.
ha det bäst allihopa:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela