myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sköna söndag

Publicerad 2015-06-14 10:00:58 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner :) Hoppas att ni sovit gott. För egen del så har jag gjort det efter en långt stund vändande och vridande innan sömnen infann sig. Har alltid haft svårt att somna själv om maken är borta. På den tiden han jobbade sent och kom hem efter tolv så somnade jag i princip när jag hörde han komma hem....jag är definitivt gjord för tvåsamhet även om jag uppskattar att få vara själv emellanåt.
Jag har ju sen tidigare kommit på att jag är en social eremit dvs jag trivs i trevliga sammanhang men har stort behov av lugn och ro och egentid. Skulle nog säga att ibland är det skönt att bara vara och gå och drälla. men i ärlighetens namn så är det bara i stugan jag lyckas med det. Där kan jag bara sitta och hänga tandköttet en hel dag och pilla med navelluddet.
Hmmm navelludd förresten, ganska äckligt om du frågar mig och jag är glad över att inte besväras av ngt sådant. För jag mår direkt illa av att pilla i naveln, får kräkreflexer direkt!!! inte för att det är äckligt utan för??? ja jag har ingen aning kanske det är jättemycket känsel där??? Nerver eller ngt sådant? men har alltid varit väldigt överkänslig och undviker området om det inte är nödvändigt. Men jag tror att det är mest män som får navelludd pga att de oftast har hår där kläddamm fastnar och liksom "ramlar" in i naveln. Nåja vi lämnar ämnet...
På resan ner till malmö så läste jag ngt annat läbbigt..
Visst lät det äckligt??? jag är glad att jag inte använder fast tvål och att jag dessutom har egen tvål hahahaah nojig ? ja lite...Men allvarligt talat, visst känns det lite läbbigt att tvätta sig om man börjar tänka på detaljerna? Kanske skall sluta helt och bara använda vatten......nja det är som att inte använda sig av doft i skurvattnet, det känns inte lika rent....att bara använda doftlöst skurmedel. Antagligen bara en vanesak, men det funkar inte för mig.
Har provat men icke sa nicke. Doft spelar roll. Minns att jag lurade mamma ibland när jag växte upp. Vi fick hjälpa till hemma och hade städuppgifter och jag minns att det hände att jag bara skvättade ut lite på golvet av ajax för att det skulle dofta nystädat hahahaha och mamma köpte det och tyckte det var så fint städat.
Jodå jag har minsann en räv eller två bakom örat.....kan både vara väldigt långsint och onskefull när jag sätter den sidan till. Men jag försöker vara en bättre människa varje dag och ibland så lyckas jag riktigt bra.
Vad tror ni om storstadslivet då???
 
Här en bild från Malmö som är en stor stad och rätt vacker på sina håll. Men neeeeejjjjjjj skulle få mardrömmar av tanken på att måsta bo i en storstad. Huvvaligen så hemskt och det bästa med storstäder är vägen därifrån tycker jag. Behöver få se öppna landskap och vatten och träd för att må bra. Har stort behov av natur, även om jag sällan vill vistas däruti hahahaha ni vet djur med mer än fyra ben och de som slingrar och björnar och galna älgar.....och.... ja listan kan göras lång. Men att se den på avstånd gör mig gott hihihi
men jag far gärna till städer på semester för det tycker jag är trevligt och inte minst att se alla byggnader som i mitt tycke är fina att se på. Gillar gamla hus långt mer än moderna som bara får mitt estetiska sinne att slå bakut...så fula de allra flesta är?? kan inte förstå hur de bara kan bygga så som de gör och häruppe i norrland att göra platta tak????jamen hur dum får man bli på en skala? Snö är tungt och att köpa skottning av alla platta hus måste ju kosta en förmögenhet. Ja det måste nog bli så att jag tar över världen......och styra upp. Jag storhetsvansinne???nämen det tror jag inte???? Äsch nu skiter jag i världen ett tag och återgår till kaffekoppen och att läsa bloggar en stund innan jobbet.
ha det bäst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela