myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag 28/6

Publicerad 2015-06-28 09:58:01 i Allmänt,

Vaknade tidigt av en liten prins som sa att kan vi går upp nu??? Så det gjorde vi :) Vi satt uppe ovanligt länge, ända till halv två!!! Vi satt och såg Orphan Black och det var lite svårt att stänga av och gå och lägga sig.  Maken sover på soffan då han...snarkar. Så när jag kom in och skulle lägga mig så hade de två prinsarna lyckats ockupera hela dubbelsängen. Men jag lyckades roffa åt mig lite plats och sen så är det ganska mysigt att trängas med dem man tycker om.
Det var mycket folk i rörelse igår och jag jobbade som en liten iller, medans maken tömde förråd och grejade. Ett tag hade jag långa köer men det gick bra och alla var glada och goa. Vi har underbara kunder helt enkelt :)
 
Vi har ju Wheels här i umeå i helgen och det var många fina bilar som i timtals körde runt runt. medelåldern på bilägarna med fina bilar var dock hög kunde vi konstatera.
Kanske bara de som har ekonomi att hålla en fin bil i skick. Jag gillar inte sprtbilar utan mer enorma plåtvidunder med mycket muller. Sen så fanns det ngr som såg mer ut som pilsnerhäckar......på en av dem så stod det på en dekal: ORGINALDELAR ÄR BARA FÖR GUBBJÄVLAR..... Så roligt hahahaha
Vädret har varit bra åtminstone från i går eftermiddag. Idag lyser solen, men så där jättevarmt har det inte hunnit bli.
Vi har nu äntligen fixat transferbilderna på pojkarnas tröjor och nu ligger de på tork och strax skall jag stryka dem. Tar ett kort så får ni se hur de blev.
I eftermiddag så åker jag upp till stugan och myser ngr dagar
Nu kom det en lite prins oc satte sih hos mig och då måste jag sluta och tokpussa på han,,,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela