myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag 23/6

Publicerad 2015-06-23 07:17:33 i Allmänt,

Kisse är hemma :) Vi är glada.....men han är ??? inte speciellt glad tror jag. Efter jobbet for vi direkt, då vi fick veta att han var inne. När vi kom så trodde vi att han skulle komma skuttandes eller åtminstone komma när vi ropade och lockade....men icke han låg på soffan i godan ro. När vi kom hem så hoppade han inte upp hos oss och inte sov han hos oss heller :(. Tror väl tusan att det är inge kul att komma hem från ängar full med sork och möss.
Måste ju säga trots att han är tandlös så är han en fena på att fånga möss.
Igår så skrev jag på bokslutet och nu äntligen är det över för denna gång. 2 1/2 månads blää. Först så går redovisningskonsulten genom allt och sedan tar revisorn över och gör allt en gång till. Håll med om att det är fånigt? Nu skall det till skatteverket och godkännas och sen så har man lugn och ro ett drygt halvår hahaahah.
 
På jobbet gick allt bara finemang och det var riktigt trevligt att jobba och fixa och dona. Vi hade rätt bra med folk och en del supertrevliga och en eller annan som man funderar på om de blev gungad på fel arm som barn???
Det kom fram en äldre kvinna till mig och sa: Har ni gummiband? Ja vilken sorts gummiband tänker du på? sa jag.
Men hur skall jag veta det ...fräser hon då. Lite svårt att ge en god service då an jag säga om hon inte vet vad hon skall ha. 
Till saken hör att vi säljer gummiband, ni vet sådana alldeles vanliga ena, men vi säljer oxå sk loomband som är superpopulärt. De används till att göra, armband, figurer och allt möjligt.
Sen så kom en man som skulle fylla i bostäver på sin klocka och ville köpa färg, Vi har inte sådan färg att jag skulle rekomendera det (var en metallklocka) behövs vara en färg som man kan måla på metall. Jamen då ville han ha en pensel...visade vår pyttigaste pensel och sa att det kanske skulle gå med denna eller kanske lättare med en tunn tandpetare....nej jag vill ha en pensel sa han. Kan du garantera att det går med den här penseln sa han då? att det inte kommer utanför???? Nej det kan jag inte sa jag.....han tittade konstigt på mig och sa jamen jag tar den ändå...sådär lite surt.
Men jag fick även lite beröm av en annan man som ville köpa färg för att måla på ngn  sorts pall. Jag visade honom burken och han sa men tror du inte jag behöver två? Nej det tror jag inte det räcker med en. Men sa han nu missade du en möjlighet att sälja två till mig. Ja sa jag men då skulle du måsta komma hit och lämna tillbaka och köra i onödan sa jag skrattandes. Du är smart sa han har du hört ordspråket: Man kan klippa ett får flera gånger men bara slakta det en gång??? Nu kommer ju jag att komma hit fler gånger.
Så sant och det är i den andan som jag tror på skall råda om kunderna skall återvända.
Idag så ha jag lite på agenden att göra innan jag har ledigt för dagen. Måste städa upp bland allt i mitt kära förråd och förbereda lite pappersjobb inför torsdagen då det är bokföringsdag. 
Men jag måste visa er bild från vistelsen i Malmö, sicket vackert träd eller det kanske räknas som buske?? Tror det kallas för Gullregn?
Så himlarns fint och hela innergården var fullt av dem. Jag bara älskar vackra träd och stora buskar. Blir så glad och lycklig av att se dem nja nu menar ju jag helst lövträd. Tall och barr har jag sett nog av i mina dagar.....
Men allt är så fantastiskt grönt nu och liksom bara svällande och prunkande växtlighet. Åh om vi ändå hade lite mer tid på året av detta.....suck.
Idag blir det nog en tur och fixa färg och tapet till stugan. Skulle kolla in blocket oxå och se om det finns ngn billig soffa där som vi kan ha på altanen.
Men först lite nyttigt arbete. Förresten läste ngt kul i tidningen idag. Det var en man som sa att: Arbete är bra, men det tar så mycke tid.....
Ha det så bra .)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2015-06-23 10:00:11

Fina du ❤️

Svar: nawwww. gullefjun
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela