myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tjenamoss

Publicerad 2015-06-30 13:41:04 i Allmänt,

Här är allt helt fabulous...stavas det så? Skitsamma då säger jag fab...istället. Jag har nu tapetserat och målat och satt upp stänger och gardiner och sovit gott och allt är bara fantastiskt. har scrappat lite oxå men inte så mycket som jag tänkt. Min telefon eller rättare sagt internetanslutningen är puts väck så jag kan inte ladda upp ngr bilder. Men då får vi ta dem senare vid ngt tillfälle. Vädret är okey men värmen är det inte så mycket bevänt med. I kväll kommer My och Millan och jag kommer att åka hem med dem i övermorgon för då blir det jobb. Men kanske nästa vecka igen blir det ngr dagar här uppe igen. Då har maken semester ochh då antar jag att vårt lilla nybygge blir klart. Skall bli en dörr och de sista fönstren, så att vi inreda klart med soffa och tv och sådant. Har just duschat och det kändes fint med tanke på att jag var full med målarfärg. Inte klokt hur jag sölar när jag målar, på mig och på allt möjligt som inte är bortplockat.
Håller på bli grymt sugen på surströmming, så ,gott och smaskigt och det riktigt drar i mungiporna när jag tänker på att snart så.....kanske nästa vecka??? Ni som inte provat gör det, men glöm inte allt som skall vara till. Det är viktigt med lök, tunnbröd, potatis, tomater och gärna ngn cremerfraicheklick till.Såg en kulig bild på en barnmatsburk och det är viktigt att börja i tid hahahaaha
Nu skall jag strax koka mig en kopp kaffe och sedan börja med en bok, ja en riktig bok hihih. Jag lyssnar ju mest på ljudböcker,  men på sommaren så gillar jag att läsa och sitta uppkrupen i soffan och ha på radion lite lågt i bakgrunden. Har fått en hel drös av böcker av olika slag, två hela påsar så det är bara att greppa en och köra igång. Tills vi hörs ha det så bra ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela