myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag och det spritter i kärringen...

Publicerad 2015-03-27 07:09:39 i Allmänt,

Äntligen fredag....tycker denna vecka har varit lång. Vilket är ovanligt för det brukar vara tvärtom, då jag tycker att veckan brukar rusa fram. Gårdagen var spännande då det var budgivning för en av sönerna i familjen och det gick bra. En budgivning som tog evigheter tycker jag i alla fall,,,vad i fanken gör folk? medans de budar? diskar, städar skottar snö? i min värld behöver man väl inte sitta och räkna om budgeten för varje gång det blir en höjning? Det bör man väl gjort innan??? Nåja igår afton kom han förbi och var lycklig, förväntansfull och lite chockad över att vara husägare.
Jag tillhör ju den typen som säger till barnen att inte skaffa hus hahaha då det är en jäsickens massa jobb och grejande med hus, Men i detta fall så stödjer jag, då han behöver plats till sina fordon och intressen. Dessutom har han alltid velat bygga och greja och ha lite projekt så då är det väl lite mer lämpligt.
Arbetet flöt på bra och det var bra med folk och det är ju roligt. Vi gjorde en display över hur färgerna ser ut i den nya matta acrylen. kan vara svårt om man är osäker på nyanser.
Sen så tömde vi ur skåpen nere i vårt kök och packade det som skall slängas...och det blev i princip allt. I afton skall vi fylla bilen med ett lass skrot som skall iväg till återvinningen. Så då kan vi köra direkt imorgon förmiddag med ett lass. Sen tillbaka hem och ta med det som skall tas härifrån oxå och sen tillbaka till butiken och hämta mer. Hmmm det låter ju inte så listigt.....bättre att fylla allt som skall härifrån hemmet först....blir mindre körande då.
Men jag gjorde ngt annat trevligt igår oxå, jag anmälde mig till en ABF kurs?!! i miniatyrer dvs dockskåp. Känns jätteroligt och jag hoppas att kursen blir av. Det är osäkert då det inte finns ngn ledare och det var så jag fick nys om kursen. Fick frågan om jag ville leda den??? Nej har inte tid med det hahahah Märk väl att jag sa nej.
Jag har dessutom förvärvat en ny kunskap? Hade in ett gäng tjejer på butiken som gick makeuputbildning och som ville köpa glitter till en scenmakeup och tog då tillfället och frågade om de hade ngn fiffig lösning för hänfande ögonlock?? Ju äldre man blir ju mer faller ju ögonlocken ner och liksom "gnuggar" bort ögonskuggan. Jo de visste hur man gjorde....men jag tror inte att jag ens prövar..
Man skulle lägga en sträng ögonfranslim längs övre ögongloben och sen ta en pincett eller ngt annat platt och liksom peta in huden...typ som att man viker in ett lakan under madrassen!!!!! För då kladdar huden fast och man har liksom vikt in den.....är det verkligen folk som sysslar med det varje morgon???
Oj ojoj vilket sjåande och tänk om det släpper på en sida under dagen och man inte märker det??? 
Äsch nu måste jag bara visa er mina fina naglar....glitter och glamour...i love it.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela