myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ojojoj

Publicerad 2015-03-19 07:10:47 i Allmänt,

Här är det mycket som händer och egentligen inget alls. Skrev ett långt inlägg på ipaden och sen bara försvann det...morr. Bloggning via telefon har jag inte testat än,men i eftermiddag så kommer min ittekniker- Läs My. Så då får hon hjälpa mig.
Varit några hektiska dagar med massa jobb och ärenden och styrelsemöten och gud vet vad. Är i ärlighetens namn skittrött.
I afton kommer Milou och hon kommer förhoppningsvis att liva upp kvällen om det duger med bara mig. Jag blir ju gräsänkling nu några dagar och det känns redan så tomt.
Men jag har massor att göra så det skall nog gå finfint. Imorgon skall jag till en god vän efter jobbet och surra och mysa. Lördag är jobb och sen en massa inmatning av varor. Vi skall lägga en beställning till nya butiken och vi kommer att behöva en del men jag vill veta först vad hela kalaset förväntas gå på. Därför måste jag lägga in det manuellt.
På söndag är det innebandy med Viggo och sen ut tilll H-sund för att ta fönster och toalett. Någonstans hade jag tänkt lägga in lite tid för att packa det vi skall ta upp till stugan, just nu så står det lite huller om buller i förrådet. Mattor, pannor, prydnadsaker, en stol osv. 
Här kan man se hur tidigt allt är. Otroligt egentligen??? Detta är taget förra veckan och normalt så borde det vara ngn gång i slutet av april det bruka se ut så här ute på slätten. Men jag gillar att vi får en tidig vår och slipper den eländiga snön. Risken är dock att vi får en skitsommar som visserligen är bra för butiken.
Nästa bild tycker jag är så himlarns söt...
 Här somnade hon efter lite mys i famnen och läsandet av favvoboken. Alldeles rödblommig och sen svettig så hela håret blev lockigt. Detta är stunder man minns i sitt hjärta när de blir stora. Tror nog att de flesta mödrar minns när barnen låg i famnen och sov och små droppar på näsan kunde ses. När barn sover så svettas de mycket??? har ni tänkt på det?
Skall strax åka iväg in till jobbet då jag måste hinna städa av golven, som mer ser ut som en leråker. Kommer att behöva byta vatten i hinken flera gånger.....
Jisses vad det dras in sand och skräp och blir geggigt av alla barnvagnar. Men jag städar så gärna för det betyder ju kunder har varit på besök hahahahaa.
För övrigt så packar och slänger lite varje dag nu och jag antar att de sista veckorna kommer att kännas som  lite provisoriska i fikarum och lager och packrum osv. Men ju er vi får gjort nu desto mindre stress sista dygnen. På lördag kommer det en spekulant på min inredning från Piteå och jag kommer att vara skitbillig på den så jag blir av med skiten....Kanske slipper montera ner vilket skulle ta två personer två dagar att göra. Sen så skall det byggas om här så jag antar att det inte kommer att behövas tokstädas....åh jag håller alla tummar och tår inför besiktning. Skulle vara så himlarns skönt att det kan nog ingen förstå om jag bara behöver städa ur och slipper renovera och tokstäda och skura. Skulle spara minst två dagars jobb, på två personer. Vi har ju 450 kvm som skall fixas och städas.
Följer min agenda efter vad som skall göras varje dag och jag ligger i fas. Så himlarns skönt att ha lite koll ändå. Sen är det ju vedervidrigt att inte ha kontroll över allt. Men så är det väl när så många är inblandade i flytten såsom hantverkare, telia och andra företag som skall leverera och fixa och greja. Jag är samordnare...jo tjena försök att styra hantverkare......bara det ger mig ont i magen. Nåja nu lägger vi bort det och går iväg till bussen
ha en bra torsdag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela