myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Städdag/tävlingsdag/Ljuvliga söndag

Publicerad 2015-03-22 07:16:18 i Allmänt,

Ja idag är det söndag och jag vaknade tidigt, trots att det inte blev så tidigt nattgående som jag trodde. Igår så skulle det varit ett telefonmöte....men ingen ringde. Hmmmm...men jag förslösade ingen tid utan jag gick an som en tokig gök och grodde och putsade och röjde. Nåja inte med det jag trodde jag skulle göra...hahaha utan med tusen andra saker. Torkade och rensade ur kylen och städade alla badrumskåp, putsade köksfönstren, torkade kaklet och alla köksluckor. Jisses vilken energi och lusta jag hade. Men......förrådet iddes jag inte göra klart.
Jag har dock sorterat det som skall till olika ställen så nu står allt innanför och det ser förbaskat bedrövligt ut så det är inget man kan lämna utan ngt som måste tas reda på...bra plan enligt mig. Så det blir återvinningen så fort vi kan nu i veckan och då kan vi ta ett till lass från butiken oxå.
 
For på jobbet och där hade jag en annan träff med några från Piteå som var intresserad av att köpa min gamla inredning, hmmmm ingen tro och jäklar anamma utan i mitt tycke en mycket gnällig karl men med en mycket mer positiv fru. Idag så var de en bokhandel ..typ Din Bok, alltså lite religiös touch. De hade nu planer att ta in Panduro i sitt sortiment....hmmm lite grann som de sa..
Han var lite sur över fraktkostnader och hårda krav från Panduro och tyckte de var inge roliga alls att förhandla med. Ja nu kanske det beror på att religiös litteraturleverantörer inte har samma åtgång och efterfrågan som Panduro....sa jag! de kan vara tuffa för de vet att de har en produkt som säljer.Sen sa jag att om han beställer för minst 5000:- så har de ingen frakt.....och beställer du för mindre är det inte lönt sa jag....han tyckte nog att jag var tokig enligt blicken jag fick. Antingen satsar du och beställer ordentligt med produkter eller så låter du bli...jamen det där kan jag ju köpa billigare hos andra menade han...ja det kan du men du tjänar likt förbaskade inga pengar på det sa jag,dessutom har andra leverantörer inte Panduros kvalite. Nja den där mannen kommer inte att fixa det så länge han har en surgubbes inställning....
Det var mycket folk i rörelse igår och det drogs in i butiken, så på måndagmorgon blir det att skura ordentligt....
Väl hemma fortsatte jag mitt jobb och bokade tvättstugan och strök gardiner och städade och gjorde fint. My ringde och var krasslig och bekymmrad över att lillan var sjuk och att de inte fått i henne ngt alls inte ens ngt att dricka. Det sistnämnda är ju jätteviktigt så jag rådde henne att fara och inhandla, isglass, saft och allt möjligt som går att dricka.
Stackars My hon skall iväg med hela föreningeningens tävlingslag på tävling idag och bussen skulle gå 5.40 och hon kände sig febrig och bedrövlig. Men det missar hon inte med tanke på all tid och engagemang som hon och alla lag har taggat för denna dag. En lyckospark i rumpan skickar jag till allihop <3
Så skönt med rena fönster och doftande rent kök. På bilden har jag dock persiennerna nere....ngt som jag sällan brukar ha. Avskyr sådan och tänker alltid knarkakvart när jag ser persienner hahahaahah
Nu skall jag bege mig ut till mammas lägenhet och ta ugn och fönster och skåp och lister....bläääää
Avskyr ugnar....och plåtar och mamma hade inte orken att hålla rent där som hon alltid värnat om förr om åren. Så jag antar att det blir lite svinto idag.....usch och fy men det finns betydligt värre saker man kan göra, så det är bara att öka farten och få det bortgjort.
Nu hoppas jag att solen tittar fram lite idag så energin fylls på. Kram och kyss och hjärtligt tacksen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela