myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En kortis

Publicerad 2015-05-08 07:07:03 i Allmänt,

Det är fredag och jag har just målat naglarna och sitter nu och skriver så att de skall torka klart. Gårdagen var intensiv med mycket varor och ännu mer varor. Min revisor ville bjuda på lycka till lunch och det tackade jag ju inte nej till, så det var trevligt. Tog en sallad med grillad halloumi och en massa smaskiga grejer typ spenat, cashewnötter, oliver och annat gottis. Orkade verkligen inte äta upp allt och jag kan rekommendera detta ställe. Det ligger i MVG och heter En bra dag. Öppet till 22 och säljer vin och öl oxå.
My hade lagt upp en film på lillan som visar att hon börjar greppa kickcykel, så sött på ngt vis. Så nu skulle de införskaffa hjälm. Minns att Viggo hade en bra cykel utan trampor som han for fram på i rasande fart och vad jag kan minnas så gick det lätt för honom att lära sig cykla senare med trampor.
En sådan här fast i rosa har lillan och lite mindre och en sådan här cykel, menar jag utan trampor,
Lillebror har inte varit lika intresserad av denna som storebror. Men jag tycker de är så olika personligheter och det är bara trevligt. Förutom att de är mina prinsar så är de bäst oxå <3<3
 
Idag bär det upp till stugan och det känns overkligt och jag tror det inte förrän vi är där. Vi är lediga och inte ngt jobb i sikte alls, så skönt. Imorgon blir det grillat och ett glas vin och i afton när vi kör upp beställer vi pizza i Bjurholm, så det är bara att svänga in och hämta. Ni skulle se pizzorna, skall försöka komma ihåg att ta ett kort. De brukar vara jättestora och verkligen hänga över kanten på tallriken. Smaken är det inget fel på heller, men sticker inte ut å andra sidan som skitgoda. Men det är inte många pizzor i mitt tycke som gör det.
Nu ska jag sätta på lite svart på fransarna och gå till bussen, och  ja jag har tvättat mig med skitvål hahaha Glömde köpa den braiga varianten och undrar lite stillsamt när jag skall komma ihåg det.
Ha en bra fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela