myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag morgon

Publicerad 2015-05-25 07:21:29 i Allmänt,

Jaha måndagmorgon och regn, hmmm känns inte som den bästa starten. Men bättre än snö, så jag ler.
Gårdfixardagen genomfördes i mer eller mindre regn och jag var ett tag som en dränkt katt och fick gå in och tvätta mig för att mascaran började rinna. Men vi gjorde en hel del där i regnet och ni kan ju tro att fikat var gott efter vårt jobb.
Lagomt till fikat så kom Milou och vi packade snabbt ihop och for upp till stugan och inga busar hade varit där, men läste i tidningen att de hade härjat i bygden nu i helgen, men var tydligen gripna av farbror polisen nu.
 
Väl framme så började vi mer att bära in garderoberna. Vi har införskaffat nya garderober och skulle nu slänga ut de vi har haft tidigare. Då passade vi på att ändra lite och ställa dem så att tv hörnan blev lite större. Det blev inte särskilt snyggt, men mer praktisk. Vår stuga är ju så liten och våra planer var ju att vi skulle bygga ut den nu i sommar. Men la det på is pga flera anledningar, vi hinner inte i år och min far har annonserat om att han vill jag skall ta över hans hem och då vet vi inte hur det blir med stugan om det är lönt utan vi använder det som stuga. Planerna fanns ju att flytta dit så småningom, men det känns inte aktuellt om vi tar pappas hus.
 
Vi har ju liksom downsiza vårt liv, när det gäller boende och det känns ju inte riktigt okey att dra på sig en massa jobb igen.
 Nåja nu måste jag ju recensera "köttfärsgrejen"
Fick hjälp i köket av lilla fröken som ni ser och hon fixade ost ovanpå. Nja mycket väsen för ingenting.....smakade som köttfärslimpa fast i portionsform. Trodde det skulle bli mer annorlunda av ngn konstig anledning.
Vi planterade i alla fall alla blommor och fejade och städade på framsidans uteplats och sen drack vi en välförjänt kopp kaffe därute. Milou sysselsatte sig hela tiden med....ja vad tror ni? Dockskåpet??? ojoj vad hon pillade och möblerade om och grejade. Tror minsann att dockskåp börjar bli aktuellt för hennes del snart. Men med mycket smågrejer för det var det som hon tyckte var roligast. 
 
jag hade tänkt ta en snabbdusch efter maten men istället så blev det ett bad för Milou, som plaskade hej vilt så att hela jag blev blöt. Efter badet så blev hon lite svårare att hålla igång så hon nte somnade innan pappan skulle hämta så vi tog en massa kort, sk selfiesar. Må ju säga att vi verkligen ansträngde oss, i att göra grimaser och titta på dem och ta nya. En mycket uppskattad lek kan jag meddela.
åh vilket team :) visst var vi bra? Summasummarum så har det varit en trevlig helg och jag längtar redan till nästa lediga helg, för då rullar vi ner mot Malmö. Med ljudböcker och kaffe i pappersmuggar från olika mackar. Hittills har okq8 sämsta kaffet. Dessutom är det viktigt att köpa kaffe på stora mackar,,,för det har ju inte stått lika länge om det är mycket folk i farten.
Idag så stänger jag och tänkte hinna förbi på kappahl innan jobbet en sväng och i bästa fall en glutt på Lindex oxå. Skulle vilja ha ett par byxor med lite kortare ben, nu när sommarsäsongen står för dörren så att säga. Men innan jobbet så skall jag ta duschen som inte blev av igår och röja bort alla leksaker och lite sådant vanligt lite hemmafix.
ha en skön dag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela