myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Shit vilket väder?

Publicerad 2015-05-23 08:05:16 i Allmänt,

Ja idag så lyser solen med sin frånvaro, och så ickepassande när vi har gårdsfixardag. Med betoning på det faktum att det är utomhus vi skall göra en massa. Det regnar och regnar och jag kommer inte ihåg var min regnjacka är????
Äsch jag är ju inte gjord av socker, det är den där förbaskade blåsten jag skyr.
Nåja gårdagen var härlig och välbehövd men kanske lite kort...för jag somnade tidigt i soffan. Det blev inte ngn köttfärsgrej utan grillat istället. Så det får jag prova på söndag.
Vaknade tidigt och har läst tidningen och druckit morgonkaffe, en mysig stund om du frågar mig. Gillar morgonens lugn och att man har dagen framför sig. I eftermiddag åker vi upp till stugan och lite nervöst känns det för det stod att läsa i tidningen att det varit flera inbrott i byn med omnejd. Skulle vara mindre roligt att upptäcka att tjuvar varit i farten. Polisen misstänkte litauiska bovligor och uppmanade folk att höra av sig om de ser utländsk registrerade bilar. 
 
Tänk att det skall vara så svårt att sära på ditt och mitt........nåja det är nu karman slår till.
Pratade med sonen igår (han i Uppsala) och nästa vecka åker han iväg, till North Carolina på kurs!!! Han fick ett stipendium på en kurs och resa till Ngt Universitet där och tanken var ävenn Rebecka skulle följa med men hon har så mycket på jobbet, så det gick inte an med att ta ledigt.
En annan sak han berättade som gladde mig storligen var att han hade fått fast tjänst....tjoho så kul. Han jobbar på Migrationsverket och nu blev det fast efter ett års vik, vilket är att räkna som kort tid därnere i Stockholm. Han var glad och sa att nu känns det ännu bättre att söka tjänstledigt nu man har ett fast jobb hahahaha. Han vill ju fortsätta att plugga och få examen som lärare. Han har ju undervisat men har ingen examne vilket är en nödvändighet på sikt. Han tycker det är trevligt att undervisa och huvudämnet Historia är favoriten.
 
Ena dottern är på tävling med cheerleadingen nere i Nyköping, men lagen var i uselt skick :( Många skador med stukningar och hjärnskakningar och annat elände gjorde deras vinstchanser små. Alla lag kunde inte tävla, men ngr skulle i alla fall köra. Det är en tuff sport med mycket skador och blåmärken. Många oinvigda tror att cheerleading är ett struttande och skuttande men den illusionen försvinner om de sett eller deltagit på träningar. Men sammanhållningen och glädjen sammanbinder dem allihop och den syns.
 
Måste ju visa att vi nu finns representerade i gallerian hahahaha liten skylt på stor vägg..
 
Längst upp, men så fin hihihi. Fick ett bra pris på skyltar, 4 st till antal som skall sitta runt om i kvarteret.
Men nu ser jag att klockan tickar på och jag bör anske leta efter regnjackan och söka fram lite kläder. Usch hatar blåst....
Ni övriga skall i alla fall försöka ha en skön dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela