myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Som ett lite barn

Publicerad 2015-05-14 08:02:03 i Allmänt,

Kisse är verkligen som ett litet barn, som vill ha sällskap. Han försökte väcka mig redan vid halv femtiden. Men jag drog täcket över huvudet och som dryga timmen till. Men då var han tydligen urless och ställde sig på mitt huvud, med framtassarna. Nu sitter han och stirrar på den som fortfarande sover..........
 
My har spelat in ngr korta mobilfilmer på Milou och det kommer att bli roligt för henne att se när hon blir stor. Även jag tycker det är roligt att titta på och när Viggo var här förra gången så tyckte han att det var kul att se de korta filmerna vi hade från när han badade och vi bytte blöjor osv när han var ett litet kryp.
 
Gårdagen var underbar och jag hoppas att denna dag blir lika bra. Jag var äntligen och införskaffade tvål och medicin. Köpte Blondinbellas duschkräm och Emma Sjöbergs ansiktstvål ,den sistnämna fyllde jag över i den tomma pumpflaskan som innehållit duschkrämen. Jag vill ha pump till tvålen, för jag tycker det blir lite slabbigt med vanlig tub till tvål. Sen inbillar jag mig att det känns mer hygieniskt med pump. Om man tänker sig att man är "smutsig" och vill tvätta sig och sen ta en tub, öppna locket och trycka ut och sen stänga den. Tuben måste ju bli "skitig" fast jag kanske bara övertänker? Hmm nytt ord...övertänker?? nåja det var ett bra ord.
 
 
Var oxå  och fixade mer broderigarn och det visade sig att varje onsdag så var det hantverkscafe i de lokalerna och det var flera damer som satt och virkade och stickade. Så himlarns mysigt det såg ut och det känns som om jag saknar den mysigheten i mitt liv......
Att sitta tillsammans och göra ngt, småprata och dricka kaffe....bokcirkel,stickning, pyssel eller vadsomhelst. Jag får kanske starta upp ngt sådant i framtiden.
 
Sen for jag och handlade och väl där kom jag på att det skulle smaka gott med plankstek, så sagt och gjort. Det inhandlades oxfile, sparris och bacon att linda in dem i. Potatis hade jag och även beasås. Behöver jag nämna hur gott det var?
 
Brukar faktiskt skippa tomaten, för jag tycker att den smakar sällan något och blir egentligen bara så varm att man bränner gommen på den. Oftast så gör jag vanligt potatismos, fast lite fastare. men igår så pressade jag bara potatisen och rörde ner lite äggula och smör och "spritsade" ut den. Var inte så lätt att spritsa så där snyggt eftersom den var så fast. Men smakmässigt så blev det bättre och mer potatatissmak, på ngt sätt.
Så här långt in i dagen så verkar det förutspå vackert väder?? då solen lyser lite grann och det inte verkar regna som hela gårdagen. Idag så är det tänkt att det skall fällas träd, så det vore ju bra om det var uppehåll då. 
Nu skall jag gå och fixa mer kaffe och jag skulle så gärna vilja ha en caffelatte just nu och skulle omedlbart köpt en maskin om det inte var så meckigt med allt diskande. 
Nåja det får väl duga med vanligt kaffe med en skvätt mjölk......vi höres :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela