myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag morgon och Morsdag.

Publicerad 2015-05-31 08:32:23 i Allmänt,

Godmorgon på er, själv har jag sovit ända till halv åtta, vilket är ovanligt må jag säga. Jag somnade på soffan igår kväll och har just inget minne av hur jag kom i säng.
På jobbet var det bara bra och jag hoppas innerligt att det kommer söndagsshoppare oxå, så dagen flyter på.
Efter jobbet så for vi ut till Kroksjö och medans de övriga bar och grejade satte jag upp ngr gardiner. När vi var och köpte gardiner så hittade jag ngr kappor som jag tänkte kunde vara bra till hans kök, men var osäker på måtten. Tog därför några jag hade hemma tills vidare....de hade satt upp dem när jag kom och hahhah vilken tur att jag inte köpte de jag hade sett för det hade sett lika konstigt ut som de som nu satt där. Men de får väl duga, trots att de var alldeles för korta. De hade stökat och hunnit jättemycket och tur med vädret hade de oxå.
Idag är det sämre väder med regn och svalare temperaturer, hoppas dock att det blir uppehåll vid middagstid för då är vi alla ditbjudna på grillmiddag typ hamburgare. Han skulle då fara och köpa en grill idag.........
 
Var och gick runt och såg i rabatterna och jag hade väldans svårt att inte kasta mig över dem och börja rensa. Åhh så kul och så mysigt att få gräva och slita i rabatter. Husägaren ville ha hjälp med dem så jag tar gärna emot den uppgiften. Det spirade en hel del sorter och en av dem var dessa små söta pärlhyacinter
Är de inte vackra och en av naturens små mästerverk. En hel del av en av mina favoritblommor fanns oxå, Aklejor.....så spännande att få se dem blomma senare och titta ner i dessa och se hur utsökt vacker de är.
 Tog en bild från fönstret som tyvärr inte kan visa hur vackert det var...man kunde se ända ner till sjön och ut över åkrarna.
Jag skulle gärna flytta dit närsomhelst och jag blev alldeles till mig när jag insåg att en av rummen bara stod och skrek efter mig hahahah. Med hyllor på väggarna där jag kunde ha mina dockskåp....suck 
Men jag är ju inte så sugen på allt det övriga som kommer med husägande. Sen så antar jag att ägaren inte uppskattar att jag liksom bara flyttar in hahaaaaha
Underbara skira vårgrönska, så vacker du är.
 
När vi for hem så for vi förbi Mc Donalds och åt lite, då vi varken ätit ordentlig lunch eller middag, sen hem och och parkerade oss i fåtöljerna. Tidigare under dagen så hade jag köpt en macka men den var inte ngn hit. Torr och eländig och brödet var en sådan där ostbaguett och den var inte god. Så merparten hamnade i soporna.
När vi far iväg söderöver så ska kisse få bo ute i Kroksjö och det kommer det lilla livet att tycka är spännade, med nya marker och kanske t om andra mussorter??? Han kan ju inte vara hemma med ngn som bara tittar till honom så länge. Det är inte okey, tycker jag. Vi har lämnat honom hemma när vi farit bort ngn gång. Med ngn som kommit förbi och pratat och gett honom mat, men nu skall vi vara borta i fem dagar och så länge varken får eller kan jag lämna honom hemma. Hade kunnat funkat om det var sommar och han var uppe i stugan och stuggrannar fanns däruppe. Där har vi kattlucka och han kommer och går liksom som han vill och har varit borta i åtta veckor som mest. Jag hade nästan gett upp om att få se honom ngt mer, när vi hittade igen varandra igen.
 
Kanske det blir uppehåll nu för ljuset blev klarare och bättre och jag skall då passa på att gå ut i förrädet med en del joxs. Ha en bra dag varhelst ni befinner er :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela