myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndagmorgon

Publicerad 2015-05-03 08:05:34 i Allmänt,

Godmorgon därute i stugorna. När jag vaknade och gick upp så såg jag att jag verkligen lyckats stöka till igår. Började sortera papper och skriva protokoll från årsstämman, medan jag glodde lite slött på dumburken.
Men jag fick mycket gjort igår kväll och känner mig nöjd.
Jag har ju inte betalat min egna räkningar heller.....men jag har varken haft ork eller lust hahahaha. Så det skall jag göra nu på morgonen tänkte jag. 
Det gick då superbra på butiken igår och vi hade hur mycket folk som helst och nu gapar hyllor verkligen tomma. Ojoj vad i hela friden skall vi fylla dem med tills det kommer mer varor. Vi hade då inte väntat oss denna succé. Tänk om det blir så här i fortsättningen? wow säger jag. Okey....men man får väl drömma. Nu kommer ju sommarperioden och den brukar ju vara väldigt lugn.
Imorgon kommer Swoosh hem till oss, Swoosh är ett företag som "blåser" ur vattenledningar och liksom tvättar upp dem. Vi har aldrig gjort det på 30 år här i området så då är det liksom på tiden. Men för att de skall komma åt alla avlopp så måste det rensas och tas bort och inga mattor och grejer får finnas i kök och badrum. Jag blir hemma hela förmiddagen med mina kära papper, så jag hoppas att de kommer under den tiden. 
Nu var mina planer att börja att röja under diskbänken och lite småfix härhemma innan jobbet. Men idag har vi ju inte öppet så länge, eftersom det är söndag. Så det är väl bäst att avsluta nu och gå och göra ngt vettigt en stund. Ha det bäst :)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela