myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag 12/5

Publicerad 2015-05-12 07:20:10 i Allmänt,

Fatta??? det är maj och pippina är så glada och kvittrar hela dygnet. Flera arter kommer söderifrån och när de kommer hit och det är så ljust, så vet de inte säkert om det är natt eller ej??? Så de bara fortsätter kvittra, men jag blir så harmonisk av fågelkvitter.
Hos min frisör så spelas det fågelkvitter hela tiden och det är verkligen rogivande. Hon är även osteopat och gillar alternativa grejer och just fågelkvitter gör henne inte lika trött säger hon. 
Var och klippte mig igår och hon skrattade när hon såg mig: Du har fått en mössa!!! Ja visst är den imponerande tyckte jag. Till saken hör att jag har tjockt hår och många hårstrån så när det blir för långt så blir det verkligen som en mössa.
Så här ser det ut på ett ungefär om jag sparar ut håret??? ser ut som ett lejon. Men på åttiotalet var jag modern, för då var det inne med stort hår. Så en gång i tiden har jag varit modern, vem kan toppa det hahahaa
På jobbet flyter allt på och börjar bli riktigt bra med grejer nu. Hemma är allt gammalt och vant och jag börjar få lust till att köpa blommor och piffa utomhus. Men lite tidigt ännu...skall vänta tills nästa vecka. Men nu till helgen tänkte jag skura upp altanen och möblerna om det blir hyfsat väder. Jag jobbar oxå, till helgen, så allt blir väder och luststyrt.
Nu på torsdag är det ju söndag och då skall jobba ett tag men sen bara vara hemma och drälla och pyssla runt. Lillan kommer på kvällen då jag skall vara barnvakt en stund. Så kanske lite lek och bad???
 
Idag så jobbar jag, men bara till kl 6 vilket känns kalas. Då har jag lite mer kväll kvar, så att säga. Äsch nu skall jag ta tag i mig själv och gå och tvätta mig, känner mig så seg och omotiverad. Men om man tvttar och borstar tänder och drar en kam genom håret brukar det kännas bättre.
Så jag testar det...ha det

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela