myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag 26/5

Publicerad 2015-05-26 07:29:25 i Allmänt,

Ingen sol idag heller, i alla fall nu på morgonen. Men det känns lite lättare om man betraktar det ur en annan synvinkel. Om man istället tänker att man nu har en solig dag sparad till en annan dag så känns det genast bättre.
Jobbet igår var inga problem och tjejerna på jobbet hade satt upp lite demosar och sådant som gör att butiken får mer liv. Låter kanske lite konstigt men jag tycker den blivit så fin så att den kändes stel. Gillar inte när saker är för fint helt enkelt, det måste finnas ngt som ger karaktär eller en idé eller inspiration. Efter jobbet så åt vi på Mc Donalds och jag provade en sådan där El Wrappo med kyckling, inte alls så tokigt och kommer nog att bli fler gånger. Om man jämför hamburgare mellan Max eller Mc Donalds så slår ju Max allt med hästlängder i mitt tycke.
 
Efter jobbet och ätandet så var vi hemma just innan åtta och då pillade jag lite med sängen som jag sysselsatt mig med ett tag nu. Blev inte riktigt som jag tänkt men den får helt enkelt duga. Snart dax att börja möblera och greja på och det momentet är minst lika roligt. 
Knoppar och sådant svarvar jag och mtrl är ätpinnar från kinarestauranger.
Tog även två bilder från blomplanteringen och de såg kalla och bedrövliga ut och de skulle verkligen behöva lite värme nu de små liven.
Vi satt och planerade lite framöver igår. Pappa fyller ju år nästa vecka, men han skulle resa bort ngr dagar så kanske han skulle komma hem nästa torsdag. Min syster kommer hem från skåne och jag hoppas att vi får tid för ursättning på kyrkogården i början av nästa vecka. Nu bör väl tjälen gått ur jorden så att det är möjligt, för hon ville vara med vid det. Nu i helgen jobbar jag/vi och en av sönerna vill ha flytthjälp och skulle bjuda på middag på söndagen och dessutom så är det morsdag. Blir tufft med tanke på att vi stänger fem på helgerna att hinna med allt det där hahaaah. Men jag får väl ta med tårta till middagen och småfira lite av allt möjligt. Nästa lördagmorgon så rullar vi söderöver och gör ett stopp i Uppsala för övernattning. Skall bli så trevligt och skönt, och inte minst besöket på Ullared på hemvägen.
 
Imorgon så är det storseans med Terry Ewans (känd från tv hahaha) och jag och My har biljetter och det skall bli intressant och jag hoppas att han inte pratar så fort. Han är engelsman och snackar ibland lite fort och sluddrigt för min taskiga hörsel. Fast i och försig så brukar jag ju höra bättre på engelska språket!!! Mycket märkligt men så är det.
Idag så jobbar jag ngr futtiga timmar, så det kommer att bli en lite stund i dockskåpet......inte tokigt alls så här en alldeles vanlig sketen tisdag. Borde även plocka ihop och ställa samman det som lillan lekte med i söndags men det är lite roligt att se hur hon möblerat och arrangerat inne i skåpet, allt efter hennes tycke och smak.
Apropå ungar så är det evigheter sedan jag träffade småprinsarna....och det måste jag råda bot på fortast möjligt. Viggo ränner runt ute och med kompisar men lille Liam är väl hemma så man får sig lite energi och en bamsekram. Snuttegrisar är vad de är :)
Javisstja blommorna...
Men för nu så säger vi:  Hasta la vista
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela