myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hemma <3

Publicerad 2015-11-13 07:33:28 i Allmänt,

Nu är allt som vanligt igen och tro mig när jag säger att jag försökte blogga....skrev och sen skulle jag lägga till en bild och då?....borta. Så i ärlighetens namn så sket jag i det då. Nåja har haft ett par jättehärliga dagar nere i Uppsala som är en väldigt grön storstad. Många små parker och gator med lummiga dungar. Vi hade turen att ha ett härligt väder och jag kan erkänna att det inte var så fiffigt att ha med sig vinterjackan.....puh vad varmt det var stundtals. En dag var vi in till Stockholm och jag åkte tåg för första gången på evigheter. Ganska trevligt faktiskt.
Bilkörningen gick galant och jag måste väl erkänna att det gick i flygande fläng. Men jag njöt av färden och stannade på hemresan och fixade de sista grejerna till barnens kalendrar, så nu är det bara att slå in och göra själva kalendern. Väl hemma så hann jag iväg till Ica och handla och fixa middag och sen var det styrelsemöte på kvällen. Men det var ett lagomt långt möte och jag slapp sitta där och gäspa hahaha. Idag så blir det jobb och även nu i helgen, men det är helt okey för nu har jag ju varit på minisemester :) Vi var på museum i Stockholm och jag bara måste få berätta mer om det vid ngt annat tillfälle, för jag blev så tagen och imponerad. Vi var på Hallwylska museet och det var jätteintressant, åtminstone i mina ögon och öron då jag älskar tidsperioden. Men nu blev jag så intresserad av människorna eller snarare kvinnan i huset som donerade detta hem och gjorde det till museum. Så jag bara måste skriva lite mer om henne i ngt annat inlägg. Att gå på bibblan och låna en biografi är ett absolut måste för mig.
Men nu skall jag bädda och klä på mig för idag har det annonserats att det blir dörrbyte och de dyker upp mellan 7-16, och då känns det åtminstone bättre att ta emot hantverkare klädd om jag fortfarande är hemma. Ha det så bra :)

Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2015-11-13 08:02:38

Fint som snus det där museét
Har för mig att det finns en bok som heter nåt i stil med "wilhelmina von Hallwyl museiskapare vid sekelskiftet" av Hans Lepp.
Vet dock inte hur bra den är :-)
och ja ...jag är full av värdelöst vetande :-)

Svar: Hmm låter intressant...Tusen tack :)
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela