myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hmmmm inte oväntat

Publicerad 2015-11-17 07:30:24 i Allmänt,

Jag är ingen tekniknörd utan snarare teknikstörd. Hade tidsinställt ett inlägg med anledning av Milous födelsedag förra måndagen ,men ser nu att det publicerades aldrig....oväntat teknikstrul skapat av mig själv.
Så här är alltså den bild jag hade lagt in då, föreställande den dagens födelsedagsbarn. Hmmm Grattis i efterskott Milou <3 La även in en bild på en festklädd mormor.
Oj nu tror jag att det blev två bilder på mig själv och jag lovar att det var ett misstag och jag har inte en susning om hur jag tar bort....Fast så sällan jag lägger ut bilder på mig själv så får det gå den här gången hahaha Gårdagen var bara finfin och gick fortare än vad jag trott. Jag var till frissan på morgonen och avlägsnade lite onödigt hår och medan jag väntade på hemfärd, så gick jag in på stadens nya påkostade bibliotek för första gången. Samt besåg restaurangen i samma byggnad, som jag hört skulle vara mysig. Mitt uttalande.....tada...... Inte nöjd alls faktiskt, för det första så var det svårt att hitta och jag åkte upp och jag åkte ner för jag hittade inte alls den avdelning jag sökte. Lokalerna var stora och ljusa och kalla och omysiga. Betyg 1 av fem.
Gotthards krog då? ja inredningen var hyfsad och kan nog bli lite trevlig på kvällen, men med de priserna kunde man få lite bättre stolar än trädgårdstolar???? Betyg 3 av fem får avdrag för stolarna hahhha
Nåja efter det så bar det iväg hemåt och jag målade och målade och gjorde lite fakturor och vips så var klockan 21.00. Så istället för att tomglo en stund på tv så gick jag raka vägen i säng. Men så fräsch det blir med nymålade lister och element. Jag målar oxå om hatthylla och lillbyrån nu när jag håller på med penseln. Ute regnar det och det får minsann följa med mig ett paraply idag annars är jag nog genomblöt innan jag kommer till jobbet. Idag så blir det att stå i kassan, för att tjejerna skall försöka bringa ordning på lagret, det är enormt mycket varor där och går knappt att hitta ngt just nu. Så det krävs att man grovsorterar så att tex vaddkulor ligger tillsammans och inte huller om buller i olika kartonger. Värdsliga små saker men ack så behövliga. Nu skall jag gå och fixa lite kaffe....höll jag en stund på att tro i alla fall. Men det sitter ett lurv och tokglor på mig....antar att kisse vill ha mer mjukmat. Han är en prinsessa vår lilla kisse. Han slickar av allt utanpå den mjuka kattmaten och spottar sedan ut "bollarna". Men jag dömer honom inte, för jag skulle inte heller vilja ha det hhaahahah. Men det funkar ju inte i längden, så nu tränar jag på att vara sträng, önska mig lycka till. Ha det så bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela