myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kampen mot skiten...

Publicerad 2015-11-02 14:41:19 i Allmänt,

Ja jag fortsätter kampen mot skiten och jäsickens så himlarns rent det kommer att bli. Gårdagens jobb gick väl hyfsat förutom att jag var irriterad mer än en gång på föräldrar??? Barn är barn och vill på barns vis var ochh rota i allt och jag anser att barn måste få känna och se med vuxens närvaro. Men igår så tror jag att alla idioter till sk föräldrar var på besök i butiken. Små barn ,de flesta mellan 2-4 år slet ut och förstörde och tippade ut och vad sa och gjorde föräldrarna ? Nada inte ett skit. En unge skruvade upp en pärlburk och alla pärlorna for ut på golvet och vad sa då pappan (Läs idioten) oj då...och så tog han ungen och satte henne i vagnen och gick.....
N kanske ni undrar om man inte säger till de gångerna? När de är såhär dumma så skulle det bli dålig reklam. För så här ligger det till. Om föräldrar inte begriper det så skulle de tycka och säga åt alla att vi är otrevliga och otäcka med deras små gullegrisar. jamen barnen är det väl inte man blir förbajade på det är ju föräldrarna???? Vilket skulle sprida sig och det är dålig reklam och det drabbar mig dubbelt upp. Men jag tror att en av papporna fattade vinken när jag gick bakom och plockade upp allteftersom barnet drog ner. För då tog han upp gossen i famnen. Efter jobbet var jag utless och maken bjöd ut mig på kinamat och sedan hem till lugnet och friden. Vaknade tidigt och var och gjorde naglar och sedan har jag ömsom jobbat lite med papper men mest skurat.Nu ska ni få se hur skitigt jag hade det...En före och efter bild.
Det vänstra fönstrets persienner är rengjorda och visst ser man stor skillnad? Jag har hunnit måla ett varv och brutit bort golvlisten och nu är alla skåp klara och nästan alla utsidor.Kylskåp och skafferi och det är bara ugnen kvar...suck Men visst blir det tomt?
Nu skall jag plocka ini i skåpen igen och måla andra varvet ikväll och nästa grej är att knässkura golvet. Sen beger jag mig ini sovrummet...där är det inte så mycket att göra för det är alldeles nyss jag rensade i garderoberna. Egentligen bara golv , fönster och lister. Tur jag har mina ljudböcker som sällskap :) Hostan är borta och jag är tillbaka med större energi och det är underbart. Dessutom smålängtar jag till att få börja julpynta!!!!! Det är inte så jättelänge kvar tills det är dax. Dessutom är det en annan stor familjetilldragelse snart. Äldsta barnet i familjen fyller trettio år?? helt otroligt med tanke på att hon nyss var en tonåring. Nu trettio år och vuxen med egen familj...otroligt. Nästa år har vi ytterligare trettioåring i familjen,,,kära nån. Ja vi är lyckligt förunnade med tanke på hur mycket barnen betyder för oss och att det har blivit så rekordeliga människor av dem. Men jisses nu måste jag sluta surra och fortsätta skurandet. Ha det så bra .)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela