myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kära värld

Publicerad 2015-11-14 08:31:05 i Allmänt,

Vaknade idag av den hemska nyheten om terrorattacker i Paris. Så gräsligt och hemskt att jag har svårt att ta in hur galen dessa terrorister är och allt i ngn religions namn. Så mycket blod som flutit i gudars namn och jag kan inte ställa mig mig bakom ordet religiös. Jag har en tro men för mig är det ingen religion.
Nu lämnar vi detta elände just nu och jag vill visa er en fin tavla. När sonen gifte sig så fick vi gäster göra vårt tumavtryck på en tavla så det kom att likna ett träd. Varje gång jag ser denna tavla så tänker jag på den dagen med värme i bröstet. En sådan fin dag vi gäster samlades och njöt av kärlek, gemenskap och glädje.
Igår när jag kom till jobbet var det massor av varor att packa upp och jag tror nog att det finns kvar att göra idag. Personligen skulle jag vilja köpa alla nya julgranshängen vi har och gå lös på alla fina målarböcker. Nu är det minsann pysseltider och idag hoppas jag folk kommer och handlar rumpan av sig hahaaha. För egen del så har jag tänkt göra sådana här idag.
Skitenkelt pyssel, du behöver ngr pärlor, en tråd och en remsa papper, funkar finfint med vanligt tidningspapper :) Efter jobbet så blev jag hämtad och kunde slå mig ner och bara mysa, medans gomaten tilllagades. Det är så härligt att bli så ompysslad och att min andra hälft är messorektiker är förlåtet. Funderar ni på vad en messorektiker är? Jo läste i tidningen Amelia att det är en person, som har svårt för eller kan ej "prata" via sms. Ett exempel är att du kan skriva en massa söta sms och skicka hjärtan hur mycket som helst till en messorektiker och svaret blir?.....nada eller i bästa fall ett OK. Idag så är det åtminstone inte kallt, bara regntungt och grått och det tackar jag för. Men jag skulle kunna genomlida denna mörka tid i detta väder istället för kyla och snö. Vi har bytt dörr härhemma, en sådan här men vit...
Så det innebär att vi har bestämt oss för att måla och tapetsera om....här vill jag betona att det förslaget kom inte från mig !!!!! En ny hallmöbellösning skall vi oxå klura ut och som det ser ut så kommer det att byggas en egen variant. Vi surfade runt överallt igår och ingenstans hittar vi det vi vill ha. Maken vill ha ngn form av liten garderob där ngr jackor kan hänga och jag vill ha ngt ställe där jag kan ställa min väska??? Plats för skor och förvaring som inte syns. Vi har lite ideer en del mer galna än andra i mitt tycke och nu skall det slimmas ner i en för båda godtagbar lösning. Jag skulle genast vilja kasta mig ut och kolla på tapeter idag efter jobbet men tror att det blir i senaste laget och det mesta stänger ju när vi stänger så att säga. Återkommer nog i den frågan, skulle jag tro. Nu avslutat jag med en sötis <3
Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela