myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lite bökigt

Publicerad 2015-11-06 07:39:15 i Allmänt,

Godmorgon på er som kanske gör sista arbetsdagen för veckan eller ni som går på helgpasset. Själv är jag ledig i helgen och det känns bra. Så idag så blir det fredagsmys, fast lite senare då jag är själv till halv åtta ikväll. Men först skall det jobbas och idag får jag ha bilen, mycket bekvämt när man skall hem. Men de gamla parkeringshusen och även helt vanliga parkeringsrutor är inte stora nog för dagens bilar. Jag har parkering på parketten här i stan och där är det trångt speciellt om man har en stor "fet" bil och det blir inte bättre av att där redan står stora bilar så det blir rätt trångt ibland. Vi har en kia sportage och den köptes av en enda orsak, att den är hög och bekväm att ta sig in och ut ur.
Mycket skönt och den ligger bra i kurvorna och jag gillar att köra längre sträckor lika mycket som jag avskyr de korta. Men den har en del finesser som jag konstigt nog nu skulle sakna om de försvann. Backkamera....så himlarns bra och stor skärm så man ser och den är jättebra. Det trodde jag aldrig utan betraktat det som onödigt.
Men det tar jag tillbaka omedelbums, en annan underbar sak är rattvärmen, oslagbar må jag säga och snabbt kommer den igång och är långt mycket bättre tycker jag än stjärtvärmen i stolarna. Kanske för att jag inte gillar att köra med vantar på. I helgen är det då treårskalas och på söndag farsdag och här sitter jag fortfarande och kliar mig i skallen och har inte en susning på vad jag skall köpa till fadern???? Han har ju allt han behöver och det han skulle behöva använder han inte. Whiskey dricker han inte och det hade ju varit enkelt att köpa en fin whiskey. Slipsar???har han säkert vid det här laget fulla garderoben av och likaså med allt annat i klädväg. Det får bli en blomsterkvast och en kram :) Tror att jag skall ta ett bad ikväll, känns som om det skulle vara skönt. Gillar att bada men hur skönt skulle det inte vara med värme inkopplat då badvatten svalnar så fort och jag vill i det närmaste ha det kokhett. Det andra säger åh så varmt...fnyser jag åt. Så jag tillhör de få som ibland huttrar som ett tok i duschen för det inte blir tillräckligt varmt. Nuförtiden då allt är snålställt för energispar så är det inte lika skönt att bada. Tacka vet jag förr...hahaha. Då var det så varmt vatten i kranen så det rykte. När jag var liten så hade vi ett badkar av typ marmorsten, som höll värmen på vattnet länge. Det var fortfarande varmt efter man tömt ur vattnet.
Men nu är det morgontvagning som gäller och sen en liten kopp kaffe och tusch på fransarna. Får inte gömma att ta med mig mer garn från butiken till mina hundratals mormorsrutor....vad jag nu i hela friden skall ha dem till. Men jag har så smått fått en idé...jag funderar på att fästa dem på ett tunt täcke så det blir liksom en varm filt. För jag tror inte det blir tillräckligt gosigt med bara ett typ av tyg. Nåja det är långt tid tills jag knåpat ihop ett sådant stort projekt. Just nu så producerar jag bara haahaha Ha en bra dag .)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela