myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tjosan och hejsan

Publicerad 2015-11-30 08:41:22 i Allmänt,

Vips så är det den sista dagen i mörka november. November har alltid varit en tung månad för mig men denna har gått galant. Vetskapen om att nu är det vinter och elände har vilat tungt på mina axlar hahhaha. Men denna gång gick det smärtfritt. Helgen har varit intensiv, då vi hade folk nå så ini bängen på lördagen. Var helt slut om jag skall vara ärlig, men samtidigt så jäkla kul. Dessutom så hade vi en liten familjemiddag för vår största flicka som gick och fyllde trettio år igår!!! Fatta ni? så konstigt och tokigt att barnen blivit så stora. Föräldrarna minns att det var kallt så ini norden när hon gjorde sin entre och bilens hjullager frös fast, så hjulen snurrade inte runt. Nåja nu har hon vuxit upp till en varm och vacker kvinna och är sina föräldrars stolthet. Sina syskons trygga pelare och en fantastisk mamma. Vi älskar dig så mycket Sofia <3 Igår så var det skyltsöndag här i staden och vi gjorde i ordning ett litet bord med godis och pepparkakor. Kan säga att det gick åt en hel del...
Sen när vi kom hem så tog jag ett bad, med ljudbok och ett glas vin, medan maken gjorde en fläskfilegryta. Himmelsk gott och lyxigt att sätta sig vid dukat bord. En god vän ringde och tipsade om att det var en massa filmer från Paris i "På spåret" så efter maten gick vi in och tittade på reprisen och det var så mysigt och man fick lust att fara tillbaka. Jag gillade verkligen Paris och jag tror att vi bodde väldigt bra till i denna vackra stad. Sen lyckades jag med en bedrift.....tänkte jag skulle ta en bild på mina julnaglar....det blev lite suddigt men förbaskat skickligt gjort att ta en bild med hakan???? eller hur?
Rött och glittrigt är det i alla fall och jag älskar det. Julen är verkligen en vacker tid med allt glitter och kulörta ljus. Jag har aldrig lämnat femårsåldern i min fascination av fenomenet glitter och blanka saker. Skulle nog gilla staden Las Vegas om jag någonsin skulle fara dit, för jag inbillar mig att allt glittrar där. Har starka planer på att baka lussebullar idag....inget ovanligt för de flesta men jag har inte bakat vetebröd på åratal. Så det skall bli intressant att se om man har talangen fortfarande. Minns att jag gjorde goda ena förr i alla fall. Jag vill ha mycke saffran i mina och tycker oftast att det blir för lite av saffransmaken annars. Men jag måste först handla lite ingredienser först och rota fram beredaren. Trevligt hoppas jag det blir. Sen måste jag fixa lite bokföring och göra lite fler julkort. Vojne vojne vilken stress hahahaaha. Nä jag simmar lugnt runt i min lilla damm. Längtar redan efter ljumma lussebullar med ett kallt glas mjölk <3 Nu avslutar vi med en sötis tycker jag.
ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela