myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Djupa funderingar

Publicerad 2015-10-31 20:20:01 i Allmänt,

Vi har varit och satt ljus på våra "mammors" gravar och det var både rofyllt och vackert och väldigt mycket folk i rörelse men ändå på ngt vis stilla. En fin tradition som jag tror kommer att leva kvar i senare generationer oxå. Här är en bild från mammas gravlund
Nu går jag mest runt och tittar efter spindlar för jag hörde på radion att enligt amerikansk tro så är det så att om man ser en spindel hemma på halloween så är det en anhörig eller väns ande som är på besök. Men det satte igång tankar hos mig.... Vid middagsbordet så satt vi härhemma och avnjöt oxfile, gott vin och terriner och samtalade om livet efter döden. Vad är det egentligen? och vad betyder det för mig? Ja jag har svårt för att tänka mig att det finns ngn sorts himmel där alla springer runt i vita klänningar och umgås hejvilt och att allt är så fint och gulligt. Om alla är där och umgås med sina kära så skulle det innebära tusentals personer dvs alla släkten som är intrasslade med varandra och att förenas med sina kära innebär det att om man är omgift så kan man träffa alla sina ex oxå? Nja tror inte riktigt på det och jag vill gärna tro på ngt efter döden och livet efter detta och andar osv. Men jag är inne på energi spåret??? Alla går vi omkring fulla av energi, alla celler som delas och det far hit och dit en massa energi i kroppen, det måste ju ta vägen någonstans efter döden det kan ju liksom inte försvinna...Så jag tror helt enkelt att efter döden så blir vi energifält.
Energier som återgår till en ny födelse kanske sk pånyttfödelse!!! ja kanske. Eller bara helt enkelt finns därute som små bollar eller strålar av energi. En fin tanke tycker jag. MMmmmm...stora tankar en sådan här helt vanlig lördagskväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela