myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Julkort, glömska och otäcka näthatare

Publicerad 2015-10-15 09:33:56 i Allmänt,

Jag upptäckte att jag glömde posta en bild till mitt förra inlägg om frost och höst. Ja det är inte lätt att hänga med själv när jag skriver för jag kastar mig från det ena till det andra ämnet. Rörig text? ja det blir det och även stavfel, men det får vara så jag skriver direkt vad som kommer upp och har inte lust att sitta och redigera. Det skulle kännas konstigt och jag skulle nog bara radera allt tjoller jag skriver. Har mycket sällan ngt som jag tänker skriva om, utan det liksom bara kommer. Men idag tänker jag faktiskt nämna en sak som gör mig ledsen, men först bilden på den tragiska frosten hahahaah
Jag tänker på näthatare och var jag själv befinner mig när det kommer till den saken. Läser en blogg om en ung tjej som försöker ta tag i sitt ätande och som brunnit för LCHF dieten och som vips befann sig på sjukhuset med magont och strax föder en liten dotter. Hon hade två dgr innan kommit hem från en utlandsemester och hade noll koll på att hon varit gravid. Istället för att säga grattis och stödja henne i allt vad som följer med i en sådan upplevelse så får hon motta en massa skit. Om att hon är en dålig mamma och att hon skadat sitt barn!!!!! Så hemsk att jag blir mer ledsen än arg. Hur tänker folk egentligen och vad skänker det för tillfredställelse att skicka otäcka kommentarer till henne och andra bloggare? Jag läser bloggar som jag egentligen bara blir irriterad på och nu funderar jag på varför...är det för att jag då känner mig lite bättre? smartare? och vilken otäck del inom mig mår bra av det? Jag blir illamående av att jag har denna defekt och det enda som lindrar det är att jag aldrig någonsin har skickat en otäck kommentar till ngn. Men visst är det skämmigt och jag hoppas att jag tar mig själv i herrans tukt och förmaning och genast slutar med detta. Att jag slutar läsa sådant som jag blir arg och irriterad på, ett ex är Katrin Zytomierska som rent av periodvis är otäck och otrevlig men det är liksom hennes sätt att vara lite provocerande och visst har hon rätt till sina åsikter. Jag läste och bubblade av irritation och kände att jag ibland hade lust att trycka upp henne mot väggen och ge henne dask i rumpan. Men insåg till slut att jag skulle sluta läsa och ägna mig åt ngt mer vettigt. Så nu skall jag verkligen försöka stänga ner andra bloggar och konton som egentligen bara tillfredsställer onda sidor eller ger dålig energi, önska mig lycka till. Jag fördömmer oxå alla som sitter och skriver otäcka saker och som gömmer sig bakom sitt tangentbord.
Så var det sagt....och istället skall jag visa er vad som jag påbörjar idag...jajamensan nu börjar tillverkningen årets julkort. Trevligt och stökigt och allmänt småmysigt.
Har en del annat som jag måste ta tag i oxå idag men just nu så gäller detta och det får det göra åtminstone två timmar till. Sen måste jag nog masa mig iväg och handla lite och städa upp lite i vårt eviga sorgeområde förrådet. Fatta så mycket grunks som skall rymmas på en sådan liten yta. Nu måste vi verkligen sätta oss ned och fundera en gång till hur vi skall bygga om för att utnyttja varenda centimeter. Pust,,,så tråkigt. Oftast har vi en golvyta på 40x50 cm och det är fasen inte kul att lyfta ut allt för att få tag i en glödlampa.Men det får vi fundera över ikväll tror jag. ha det så bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela