myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Okey....nu kör jag

Publicerad 2015-10-07 10:34:30 i Allmänt,

Äntligen har jag kommit ur den värstaste förkylningen på evigheter. Idag så kände jag t om en liten doft, om än det bara varade i två sekunder. Har haft hög feber och varit helt borta i skallen och lock för öronen och skallen har bultat i flera dygn. Lyckades bli sjuk kvällen innan vi skulle få ha 1 1/2 dygns "fritid" på utbildningen därnere i turkiet. 
Jag som hade planerat att ligga i en solstol och bara ha det bra, låg istället med frossa på hotellrummet.
Hotellrummet var dock ganska hyfsat och väldigt stort och jag hade en fin utsikt från sängen.
Hotellet var femstjärnigt men tittade man noga så var det väldigt dåligt skött och all personal var i princip skitkass. Ofta kunde de inte ens engelska och gjorde skillnad på folk. Turkar och ryssar gick alltid före alla andra. Utblommade växter som liksom bara såg skräpiga ut och högt gräs. Säsongen var visserligen på upphällningen men det var inte okey. Inget ställe jag överhvudtaget skulle rekommendera.
Men det låg fint till och vattnet var gudomligt och jag badade varje dag.....jag inte var sjuk :(
Salt och klart och jag flöt som en kork.
Frukosten åt jag utomhus, så slapp man den höga ljudnivån och allt slammer. Badade dock aldrig i poolen utan höll bara till nere i havet.
 
 
Äsch nu kom jag åt ngn knapp..tror jag? Hela inlägget ser konstigt ut. Har hänt förr men då jag publicerat så har det funkat. Så jag avslutar nu och gör väl ett inlägg lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela