myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vad är det här med zombier?

Publicerad 2015-10-14 08:39:57 i Allmänt,

Tycker att det vimlar med zombier i filmer och tidningar och serier. Fattar inte riktigt grejen!! I dessa versioner ser de flesta ut som om de varit med om en olycka och liksom är läskiga att se på. I min version av zombier så är de möjligtvis bleka och har liksom oseende ögon och vaggar fram. Har därför tänkt att det är väl inte så farligt , det är ju liksom bara att springa ifrån den?Får därför inte till känslan av att tycka att zombies är läskiga. Enligt internetkällor är en zombie viljestyrd, alltså då är det viktigare att hitta den som styr zombierna och vill oss illa mycket mer viktigt.
Vad kan denna lille vän vilja då? göra mos av oss eller kanske tigga en cigg och ett plåster på såren? När jag gick till bussen igår så såg jag en sådan sorglig syn....nåja den symboliserar i alla fall höst och frost på rutorna. Hösten är väl i sig inget fel på och jag gillar hösten och dess färger. Men att veta att hösten är början på kallt och snöigt det är tungt. Men jag försöker att inte blanda ihop det och istället njuta av doften av löv och den klara luften och känslan av att sitta inne i gosig värme när det viner utomhus. Igår så var Milou med mamma och hennes bästaste vän på sin årliga fotosession i en av stadens parker med underbara löv i fantastiska färger på marken.Tredje levnadsåret...tredje bilderna från parken. Fick se ngr bilder och hur häftigt är det inte att se utvecklingen under åren som gått. Jag har för egen del bara blivit mer gråhårig och skrövligare och kan nog medge att hon ligger högre upp i söthetsskalan än mig själv och det är helt okey hahahaha
Igår så var jag iväg och jobbade ngr timmar och sen hem och försöka göra ngt vettigt...men det blev det inte utan istället satt jag ner och virkade innan jag började med min middag. Maken fick göra sin egen???? Anledningen till det är att det han skulle äta inte passar mina smaklökar. Han hade fått nätting och var som ett barn på julafton. Det steks i massor av smör och doftar lika äckligt som det ser ut. Serveras med potatis och avnjöts med ett hmmm-ande och suckande av lycka.
Själv for jag på styrelsemöte och det var skönt att slippa doften av nätting, Mötet gick bra och var över på 2,5 timme och därför hann jag se Domstolen på tv. Ett intressant och tankeväckande program och jag gillar det. Maken såg det för första gången och han gillade det oxå. Efter det så var det godnatt och sovgott. Idag så stänger jag och börjar kl 11, så det innebär att jag har hela morgonen fri till dusch och bloggläsande och en balja kaffe. Förhoppningsvis så kopplas det in ngr lampor idag på jobbet och vi får en bättre belysning vid kassan fixad. Skulle uppskattas, Dessutom skall jag samla ihop de papper jag behöver för julkorten, som skall skickas iår. Skojsigt om du frågar mig? Ha det så bra allihopa därute i hösten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela