myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vådan av att glömma att det är söndag....

Publicerad 2015-10-31 08:46:04 i Allmänt,

Vaknade som vanligt och gjorde kaffe och gav kisse mat....ja han väckte mig såklart ;). Tog på tofflorna och gick ut till brevlådan och öppnade och tittade ner och......jesus så rädd jag blev!!!! Jag som förväntat mig en dagstidning såg nu ett par svarta ögon titta på mig och hjärnans alla synapser kom igång....en spindel, en stor spindel, nej en ekorre nej de är bruna, en kattunge, nej den är stilla åh nej den är död ......ja jag äger en enorm fantasi. Efter oändliga sekunder nådde alla hjärntrådar varann och jag sa högt förbaskade unge. My ringde igår och sa att nu var hon på rusta och de hade fått in den där renen igen som jag ville ha. Skulle hon köpa en? ja absolut den var ju så fin. Hon hade alltså tryckt ner en baconchipspåse och renen i brevlådan och det var den som stirrade på mig med sina svarta ögon.
Ser kanske inte skräckinjagande ut för er, men jag höll på göra ner mig. Nå hur är det annars då? Jotack nu har jag lyckats fylla 4 stora kartonger med skålar och brickor och grunks. Har skurat ur 4 skåp och bägge lådhurtsarna. Det är riktigt tomt i skåpen och det kommer att bli kalasbra. Idag så kanske min sammanboende kan fixa nya golvlister om tid finns. Ikväll efter jobbet så fortsätter jag mitt skurande och skafferi och kyl kanske blir klart. Eller så blir det elementet och fler skåp. Det enda jag gruvar mig för är ugnen...avskyr att skura ugnar. Det blir aldrig lika skinande som på tv reklamen eller som jag önskar. Ett annat städade som är mindre roligt och som jag lyckas skära mig på är persienner. Att röja och slänga hade aldrig varit så lättsamt om inte maken var så fantastisk på att forsla bort allt så han har det viktigaste jobbet. Ja idag så blir det jobb och jag skulle tro att vi hade kunnat sälja ett släpvagn full med ansiktsfärger och blod. Jisses vad folk har maskeradparties och går in med liv och lust i att spöka ut sig. En av kunderna skulle vara norrsken!! och en annan ringen i sagan om ringen och han hade en rockring inköpt och ville nu bygga ihop den med gips och guldigt papper.till en stor glänsande ring....och guldfärg i ansiktet.
I afton kommer det väl antagligen små monster och spöken på besök, men jag hade redan igår en liten knatte som ringde på i sällskap av en större bror som väntade lite bakom. Han var nog mer blyg och rädd än jag blev av hans monstermask hahaaha. Han fick sig lite godis och storebrodern tackade så hemskt mycket och tog den mindre i handen och gick. Viggo hade födelsedagsparty med spöktema igår och jag måste ringa sen och höra om det blev en rolig tillställning. Har varit lite kluven inför denna halloween men har nu ändrat mig. Varför inte skoja och leka och fira när man kan. Livet kan ibland vara lite enahanda och kan man då liva upp det med lite spökerier så varför inte. Sen att jag tjänar pengar på folk som vill köpa fina produkter gör ju inte saken sämre haahhaah. Apropå produkter så önskar man ju att larmet om ansiktsfärger kunde ha gjorts lite tidigare än i förrgår. Då hade jag fått sälja ännu mer eftersom jag för en av de få som är giftfria :) utan parabener och hormonstörande ingredienser. Äsch nu slutar vi med smygreklamen hahhaa och fixar en kopp kaffe till innan det är dax att klä på sig och bege sig till jobbet. Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela