myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon 8/9

Publicerad 2015-09-08 07:51:46 i Allmänt,

Jag har varit lite bortkopplad......Få se när vi hördes sist??? måste ha varit i lördags. Nåja den dagen kom och gick och det blev söndag och jag jobbade och det gick bra. Efter jobbet for vi förbi småprinsarna och de var lika fina som vanligt och deras kramar räcker nu ett tag. Jisses vilka gossekorvar de är. Hemma där höll de på att renovera badrum och jag måste erkänna att jag är avundsjuk. Så underbart det skulle vara att få göra vårt badrum fint ,men jag drar ut på det pga av att jag vill inte vara utan badrum .....inte så konstigt om man inte vill pinka i slasken haahahaa. Sen så är jag inte riktigt säker på vad vi vill ha.....är inte så förtjust i kakel. Hmmm tål att funderas på.
Måste visa en er bild som jag gillar. Det är nät som det fastnat dagg i !!! Jag fascineras varje gång jag ser det och skulle kunna bomba er med bilder hahahah. Fatta vad de eländiga små äcklen jobbar flitigt, ja spindlarna alltså. Bara därför skall jag nästa gång jag ser ett litet äckel skona den....
 
Jaha då blev det måndag och jag startade dagen med att ta tag i lite bokföring och mejl. Men sen....så hade jag bästa dagen ever.
Jag höll på med mina dockskåp hela dagen och jag ville inte att dagen skulle sluta. Tror ingen annan fattar hur roligt och underbart jag slappnar av när jag går in i min bubbla. Lyssnade samtidigt på en spännande bok och jisses vad jag grejade. Håller på att bygga ett litet hotell!!! Med 6st rum och matsal och lobby och dagrum. 
Kommer nog att lägga in mer bilder bara för min egen del, så roligt att ha kvar och se om ngt år, när det är dags att renovera igen hahhaa. Det blir ett stort hus igen....hmmm och vi har inte en aning om var det skall vara hahhahaah. Men just nu skiter jag i det för jag har alldeles för trevligt.
Är ledig idag mest hela dagen idag förutom lite arbete som måste utföras. Sen har jag planer på att fortsätta bygga i eftermiddag. Måste fixa lite mer lister och sådant som är svårt att göra själv om man inte har bra maskiner. Det finns att köpa så det slipper jag och det blir så mycket enklare.
Hur tokigt det än låter så måste jag städa innan jag stökar ner....sågspån är nämligen lika halkigt på golvet som potatismjöl. Eller egenltigen är det slipdamm, som ligger överallt just nu. Så jag tänkte slippa klart och sen städa innan jag målar lister.
Är på ett strålande humör och dessutom har jag vunnit på tradera en perfekt blivande receptionsdisk för 38:-.
Ni skulle bara veta att igår så kröp jag aldrig ut ur morgonrocken förrän kl halv sju på kvällen hahaha. 
Men om jag skall ha så trevligt som jag tänkt att ha idag så är det bäst att sätta igång med vuxengöra.
ha en bra dag:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela