myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon alla sjusovare...

Publicerad 2015-09-19 07:56:48 i Allmänt,

Ja för jag sov till sju i morse och det kan bara förklaras med att kisse var på altanen....så inga tassar i ögat. 
Gårdagen tillbringades med jobb men jag slutade tidigt och maken och jag for på besök till vår nya familjemedlem. Nova <3 som är en kissemissflicka som var så söt att man bara dog en liten stund. Jisses så liten fröken trots att hon var 15 veckor så hade jag gissat på högst 10. Hon blir nog inte så stor när hon blir stor. Hennes "storebror" Lenny var inte fullt så imponerad av henne som vi och hade nog gärna velat att vi tog med henne hem till oss. Men jag tror nog att de kommer att ha väldigt trevligt tillsammans så småningom.
Efter besöket for vi till Donken och åt tidig middag och sen hem och jag pysslade en stund och sen så såg vi en film och kröp i säng i hyfsad tid. Maken jobbar idag och det gör ju jag oxå, så då blir det inget nattsuddande.
Måste visa er stor konst....Milou ritade i torsdags och jag frågade vad och hon sa gäs....jamenvisst är det gräs.
En del lite torra partier...men alla kan nog se tuvorna???
Har även fått mitt bankkort med det valda motivet och solnedgången i stugan blev fin på kortet tycker jag.
 
Med risk för att låta en aningen partisk hahaha så har jag aldrig sett vackrare solnedgångar än däruppe. Men de i rosa/lila är kanske en anings tjusigare. Men alla mina sådana kort var på högkant och gick inte att använda.
Idag är en stor och märkvärdig dag - Det är den första fotbollscupen som Viggo är med i och vi jobbar...snyft. Men jag ringde åt honom igår och önskade lycka till. Nu hoppas jag att morgonens väder håller isig och det inte börjar regna och blåsa. Han var väldigt avspänd och såg framemot dagen inte minst för att han skulle få fara på hockey med pappa i eftermiddag. Lillprinsen <3 
Tog till slut tag i att byta tillbaka till min gamla telefon igår. Lämnade n den för rengöring i februari och sen har den legat men nu igår så fixade vi och bytte. Tycker det är så gormigt då allt inte kommer med och det skall flyttas och hållas på. Men nu är det gjort det mesta och nu har jag äntligen min gamla telefon igen. Enda dumma är ju att jag förvarar min mobil i bh:n när jag jobbar!!! och min gamla telefon är ju en samsung note och lite större....
Att ha saker i bh:n kommer från den tiden man var ute och dansade och det var så krångligt med väska. Så pengar, läppglans och id kort allt låg i bh:n. Läppglans var ngt man bara måste ha...på den tiden och det var oftast med smak. Nu föredrar jag hederlig lypsyl och det används enbart under vintermånader. 
Det var nog krångligt att komma ihåg att ta med sig dansskor så man kunde få bättre glid. Det hände att jag glömde och fick dansa i strumporna....inge roligt alls speciellt om man fick en klack på foten. Den smärtan kan inte beskrivas endast upplevas. Så det gällde att hålla ordning på tossingarna.
Minns att jag en gång blev fångad av en klack och det gjorde helvetiskt ont. En tjej med klackar som lyckades få ner den på min bakkappa på skon (hälen) och likson kilade in sin klack där varpå jag liksom bara följde med ......skrapade bort hud och jag blödde som en gris. Nåja det såg värre ut än vad det var. Men ont hade jag länge och när jag gick så styrde jag liksom foten så att det inte gnuggade på hälen.
Nu skall jag i alla fall gå och tvätta mig och påbörja dagen och så småningom ta bussen till jobbet. Ha en härlig dag mina vänner :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela