myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Just hemkommen

Publicerad 2015-09-09 20:29:16 i Allmänt,

Jag har i princip just kommit hem från jobbet och gjort mig en macka innan jag skall försöka packa lite inför resan till Prag. Vi lyfter 9.45 i morgon och det skall bli underbart att få komma bort och umgås med vänner och dola på och gå runt och insupa atmosfären med ett break för lite vin eller en öl. Skulle tro att kisses taxi kommer strax för att hämta upp honom för att få fara ut till Kroksjö under tiden vi är borta. Ja nu är ju taxin körd av sonen men det låter mer flärdfullt att skicka honom med taxi hihihi.
Här hemma luktar det....en aning för mycket på gränsen till jobbigt. Har köpt liljor och de doftar så starkt att det nästan blir outhärdligt och huvudvärk.
Men de är ju så vackra att jag inte kan låta bli att köpa dem,  trots att jag vet att de doftar så starkt.
Gårdagen ägnades åt mer golvläggning i skåpen och påbörjat listning och annat småfix. Trevligt så ini bängen är det i alla fall. Jag skall börja med lite gardiner och sängar och sådant till veckan och dessutom försöka mig på att göra resväskor. Ja ett vanskligt projekt, de kan bli bra men kanske inte tillräckligt bra....
ja vad har vi mer gjort??? Jo vi har varit på banken och påbörjat vårt testamente???? Jisses vilka vuxenpoäng vi har fått. Nej allvarligt talat det känns så himlarns bra och tryggt. Om ngn av oss skulle gå bort så är den som är kvar tryggad. Jag sa åt maken att jag paxar att få dö först men han vägrade och sa att han ville dö före mig för att slippa allt pappersarbete. Nä men allvarligt talat så känns det väldigt skönt. Juristen sa att hon tyckte att varenda en skulle skriva ner sådant här och förvara hemma, allt för att underlätta för barnen och den efterlevande. Det är dock bättre att låta ett proffs skriva ner och hjälpa en så att det blir lagligt och ordentligt gjort.
Efter det så for vi och införskaffa en ny klocka åt mig som lyckades slita sönder den igår när jag skulle ut från tvättstugan!!! helt obegripligt hur man lyckas med det. Jag som i princip känner mig naken utan smycken kan i princip hellre vara utan telefon än klocka. Nåja nu har jag en ny en på armen och det känns bra. Vi åt en tidig lunch som mättade hela dagen.
Oerhört goda sallader och jag orkade inte ens äta upp allt och jag är glad att vi bara tog en slät kopp kaffe efteråt. hade aldrig orkat med ngt annat.
Sen så for jag och jobbade och det var bara fina fisken på jobbet och mina tjejer gör världens bästaste jobb och jag är mycket nöjd med deras arbetsinsats.
Nä nu måste jag packa.....har inte en aning om vad jag skall packa så jag har bara lyckats med att få ner resestrykjärn och trosor än så länge.....Tror att det är lite somrigt där så jag antar att det blir lite tshirts oxå......Nåja vi får väl höras
ha det så gott :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela