myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Plötsligt kom skuggorna...

Publicerad 2015-09-03 09:16:59 i Allmänt,

Tog denna bild i lördags när jag och maken var ute och gick.
Nu får den bilden gestalta hur skuggor la sig över mitt mående efter att ha sett denna bild på en liten drunknad flyktingpojke. Så förbajat onödigt att människor skall tvingas till att fly från det som skall vara deras trygghet, deras hem och land. Att tvingas sätta sitt lilla barn i en överfull båt och det skall vara bättre än att se honom leka på gården. Ingen förälder gör det om de inte är tvingade. Trots denna bild så, kan jag inte annat än tvinga mig att säga att att fly är ingen lösning.
Världen måste finna en lösning på syriens problem på ett fredligt sätt.Det finns inte på kartan att jag tror att de lämnat sina hem pga annat än att de vill överleva. Denna lilla gosse spolades upp på en strand som jag skall fara till om tre veckor??? Jag ville först bara ställa in resan.....men det är ingen lösning heller. Det är ett utryck av dåligt samvete att jag är född i ett land som är fantastiskt på miljoners vis.
Vet att jag sticker ut hakan när jag säger att det är skillnad på dessa människor elände och de människor som sitter och tigger.
Jag kommer definitivt att skänka pengar till hjälporganisationer. Gå in på vigorvadvikan.com och stötta ni som kan och vill.
Det löser inte problemen med syrien men kanske kan hjälpa ngn människa med en filt och mat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela