myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon Fredag

Publicerad 2016-02-26 07:43:22 i Allmänt,

Skulle till läkaren tidigare i veckan och fick för mig att jag skulle vårskörda.....dvs raka benen. Jag rakar sällan mina ben utan är rätt obrydd, men nu tänkte jag att det kanske skulle se bra ut om jag skulle dra ner brallorna. Nu sticks det och klias och nu kommer jag ihåg varför jag gör det så sällan. Tycker att hår är naturligt och tycker inte det är konstigt alls, men även jag ansar ibland även om jag inte gör det regelbundet utan när jag får lust till det. Så skönt att inte lägga en massa energi och tid på sådana krav. Sökte på googlebild efter "rakningskador" fram kom denna!!!!
Ja inte fattar jag men ja det finns kanske ett samband som är större än dig och mig. Gårdagen var ganska skit på abstinensfronten. Ibland så kändes det som om jag höll på att svimma och en gång var jag gråtfärdig av frustration. Hade en kund och skulle ta ut en kvittokopia, komma ihåg en summa och leta en permanent penna och rulla ihop ett papper åt kunden. Det blev för mycket tydligen och jag fick ropa på min kollega. Tänkte att detta går inte jag måste stänga och gå hem.....men jag tog mig genom det. På aftonen och kvällen gick det mycket bättre. Men jag blir så fort stressad och har så dålig impulskontroll hahaha och allt blir gigantiskt besvärligt. Sen mina nätter är desto knasigare men på ett roligare sätt. Jag drömmer så intensivt på ngt sätt och med många känslor inblandade. Förnedring, rädsla, lycka, förtvivlan, stolthet, kärlek och skräck. Kommer ihåg en hel del och igår när jag gick och la mig var jag nästan förväntansfull hahaha. Jag blev inte besviken jag har känt allt inatt, utom röksug. Måste visa min snöorm...ser ni hur den ringlar där uppe. Nu längtar jag tills den lille fan smälter bort....
Idag så jobbar jag 9-17 och sen blir det en ledig helg och jag kommer att vara ledig och inte göra ngt jobb alls har jag tänkt. Jag behöver egentid som det heter, nej det behöver jag inte jag behöver städamitthem -tid, för annars trivs jag inte. Har en massa kissehår nu då kisse börjar släppa vinterpäls och det var ju det där skåpet som skulle behöva tvagas. Såg dessutom att det var smulor i bestickslådan???hur i all världen kommer det skräp dit??? Känns som om jag verkligen behöver vara ledig är ju 14 dgr sedan jag var ledig. Ha det gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela