myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

HARREMINJE...det är redan torsdag

Publicerad 2016-02-18 07:28:43 i Allmänt,

Hade besök av min kontakt på Panduro igår och jag liksom flöt fram resten av dagen. Vår butik är nr 2 i sverige inklusive alla partnerbutiker?!?!! Fatta så jäkla roligt och jag hade i min vildaste fantasi inte trott att det skulle hända även om jag hade önskat det. Tänker glädja mig åt det idag oxå :) Jag luftade min oro för öppnandet av Panduro här i stan och hon förstod hur det kändes men höll med om att det är bara att köra full fart som gäller. Hade ställt in mig på budgetmöte och full fart hem igår efter jobbet.....men det var rätt datum fel månad...suck. Nåja så kan det gå, när man är en virrhöna. Hittade en bild som beskriver mig väldigt bra.
Så här kan det på riktigt se ut......jag är på hundra ställen samtidigt men det finns ofta en röd tråd och jag hinner oftast massor och ibland så blir det bra. Har försökt att räta upp alla krusiduller men inser att det är så här jag funkar och börjar inse och förlika mig. Men när jag t om själv är less ibland så kan ni nog förstå min omgivning hahahaha. Men åh andra sidan så ser jag och uppfattar så himla mycket mer. Vilket kan vara en stod fördel, många gånger. Som person så är jag väldigt öppen för intryck och mottaglig för stämningar och bilder. Jag lagrar så mycket information varje dag att egentligen så är det inte alls konstigt att jag tar fel på datum och dagar för det skall trängas med så mycket. Jag blir trött fort och mätt på intryck och människor men samtidigt så finns det fördelar. Jag förnimmer mycket och kan verkligen suga in saker på gott och ont. Men jag njuter av att ibland bara bli så där lycklig och att det liksom kvillrar i hela mig om jag ser ngt fint. När det är neråt......så är det verkligen grått. Men aldrig ngn längre stund. Ibland har jag funderat på manodepressiv,eller ngt bokstavsfel....men nej det stämmer inte in på ngt "diagnos" förutom en HSP- Highly sensitive persons. Finns att läsa spaltmetrar om och jag tycker mig känna igen mycket. Nåja nu skall ni få se mitt lilla projekt...Sten mosaik
Jag har limmat mosaik på helt vanlig sten och sen blir det fogmassa och det skall bli roligt att se om inte det blir fint att ha ute på trappan i sommar. Om det blir fint så skall jag göra fler hahahaha Har glömt att ta en bild på mina apor.....har satt upp dem i butiken så skall försöka komma ihåg att ta ett kort. Nu skall jag gå och tvätta av mig och fixa och trixa och ta mig iväg till jobbet. Ha en bra dag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela