myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ibalnd så blir det svårt..

Publicerad 2016-02-12 08:24:41 i Allmänt,

Idag så vaknade jag så tidigt att jag hade två timmar på mig innan det äns var läge att göra sig i ordning för dagens jobb, så jag tänkte att det kunde bli lite kul att se om jag kunde hitta ngn ny blogg att följa. Men är så gudars trött på allt hälsosamt och träningstjafs, så jag sökte på bloggar utan träning.....och fick hundratals tips om bloggar MED träning. Det var antagligen en massa bloggar som hade skrivit att de inte tränat på fem timmar eller ngt ditåt och det hittade sökmotorn direkt.
Jag har aldrig varit en fysisk person och kommer nog aldrig att bli det heller. När jag var i skolåldern så åkte jag både skidor och skridskor och gillade att simma. Men inte var det träning, det var lek och kul. Har aldrig fattat det där med att planlöst promenera omkring, det stressar mig ngt så oerhört. Planen säger då promenerarna är att det är skönt!!!!! och hälsosamt. Ja det förstår jag men skönt??? har jag aldrig känt. Om jag är på resa i en stad så kan jag direkt förstå. Att promenera runt sådana gånger gillar jag verkligen och tycker att det är både roligt och avkopplande. Men hemma...och se samma saker hela tiden, samma gamla stig som jag redan gått....nope Jag kan vara som en duracellkanin och gå hur mycket som helst om det krävs. Men att välja det själv, nä det har jag aldrig gjort. En defekt på mitt CV måste jag säga och jag skulle tycka att det vore bra om det var tvärtom. Däremot har jag alltid uppmuntrat barnen att röra på sig och de är mycket bättre på det än jag. Tror att det har fler fördelar än nackdelar så naturligtvis så vill jag att de skall få fördelar. Jag är oxå väldigt kinkig med mat och mig veterligen så är bara den yngsta lika kinkig som jag. Jag gillar inte en massa köttgrunks som är hopblandat och jag inte kan se vad det är utan en massa sås. Äter jag hos vänner är det en sak, då är i princip allt kalasgott och jag njuter oftast kolossalt. Nä jag menar på lunchrestauranger och sådant, ofta har jag ingen lunch med mig utan går ner i buffen på coop och handlar mat och vissa veckor så lever jag på lökringar och ris hahahh för det är en massa sörjor varje dag. Igår så blev det 3 st raggmunkar utan fläsk och 4 lökringar vilket var bättre än ris som lätt kan bli lite torrt. Skulle aldrig köpa färdigmat typ fryslåda som finns i olika rätter
Fy faderullan så äckligt det skulle vara om jag fick ngn äcklig köttbit, med brosk eller ngt annat halkigt. Skulle inte äta kött på månader. Det är säkert och ingen överdrift. Har hänt ngr gånger och då har det varit köttfritt länge. Förr ville jag ha mitt kött bränt så att allt sådant förkolnat och då var jag skyddad från allt knaster. Men numer så köper jag oftast ekologiskt och färskt så jag kan se att köttet är mörkt och fint.
Ett bra kött är mörkt och har vitt insprängt i sig och det smälter ner och köttet blir saftigt. Köper hellre dyrt och bra än billigt och läbbigt. I afton åker vi upp till stugan och jag har packat ner allt jag tror vi kommer att behöva. Vi stannar uppe där ända tills måndag och det känns underbart. Okey lite jobbigt är det nog...hahahah. Kommer nog att vara svinakallt när vi kommer fram i kväll och jag hata att frysa. Men tror nog att jag kommer att tycka att det blir skönt sen. Ha det så bra:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela