myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jag har hört.....

Publicerad 2016-02-10 09:18:09 i Allmänt,

Jajjamen jag har hört en liten pippi sjunga vårkvitter och jag blev alldeles varm i hjärtat. Men kära värld så tidigt trots att jag bara längtat efter att höra detta kvitter så är det minst 6 snöstormar bort innan vi kan på allvar tro att våren börjar anlända. Men underbart var det <3 Vaknade tidigt idag av att min bättre hälft väckte mig. Han drömde ngt och undrade vad som hände? och avslutade med orden det är ju ingen ordning här??!!! Det triggade kisse att tro att nu är det dags att gå upp och kom och petade och petade tills jag gav upp och var helt vaken, trots att klockan bara var tjugo över fem. Nåja morgonstund har guld i mund...... Har roat mig med att läsa bloggar och olika forum så mig har ingen nöd gått på utan tvärtom. Gårdagen var fullbokade med jobb och idag skall jag bara göra ingenting och allt. Är ledig och det innebär att jag kan i princip bara dola på härhemma med sådant jag vill ha gjort. Jag funderar på att städa för det skulle kännas bra. Fara och handla och avsluta med nya tulpaner och en semla....hur mysigt låter inte det?
Hade en skum kund inne i butiken i söndags. En kvinna med sin son på ca 5 år som kom och la fram en skruvmejsel och ville att jag skulle öppna den och ta ur den ur förpackningen??? Jag: Den är inte svåröppnad så det klarar du nog av själv. Hon: Nej jag vill att du skruvar bort dessa för han är så ledsen....hon visar mig en bil med ngn form av plastgrej fastskruvad under bilen. Jag: öhhh nä jag tror att du får skruva själv och frågar om hon vill ha en påse? Hon Nä jag skall inte ha den...jag vill bara att du öppnar den och skruvar bort skruvarna..... Jag: ehhh skall du inte ha den? men då kan jag ju inte öppna den och förstöra förpackningen...då kan jag ju inte sälja den??? Hon: jamen han är ju ledsen...... Jag nekar och hon blir sur och arg och stormar ut.... Det finns så många skumma existenser ute där i verkligheten. Senare ser jag hur hon sitter ute i fiket och matar sin femåring ur en barnmatsburk, medan han springer runt och snurrar i stolarna och skrattar och skriker. Nu har vi påskat butiken :) och det blev riktigt bra och nu är vi redo för alla kycklingmakare och äggmålare.
Hmmm nu ringde min revisor....och gav mig en massa jobb. Reskontralistor som skulle fixas på krediter och lite annat tjafs. Så nu avslutar jag detta och fixar det så jag kan ha min LEDIGA dag. Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela