myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Usch och fy

Publicerad 2016-02-23 07:21:43 i Allmänt,

Tog en insomningstablett igår och idag smakar det gammal rostig cykel i munnen. Egentligen skulle jag ringt och bytt sort, men jag använder dem så sällan så jag tar det hellre än att ligga och vrida runt i sängen. Gårdagen spenderades i morgonrock och med bokföring. När jag var klar var jag så trött att jag hade kunnat gå och lägga mig. Slog på dumburken och glodde lite på history channel istället. Det var ett program om gladiatorer och jäsickens anåda vilket jobb. Det fans flera olika sorters gladiatorer, med olika sorters vapen och talanger. Men kruxet var att du skulle inte bara vara en baddare på att fajtas du skulle dessutom vara duktig på att showa så du vann publikens gunst. Gjorde du det så blev du behandlad av proffsläkare och hyllad som värsta stjärnan. Åtminstone ett tag....
Gillar att titta på sådana program för de är långt mer intressanta än tex stjärnorna på slottet. Vi har ju en ny kassa och jag kunde för mitt liv inte få kassarapporterna att stämma. Så nu skall jag samla kraft och mod och grotta ner mig med dem ngn annan dag. För idag blir det butiksjobb och lite senare i afton kommer lilla Milou. Fick ngr bilder på henne igår där de hade lekt med ngt tokigt program, men jag tycker inte det blev annat är spökigt.
Här är en annan variant med enorma ögon
Håller på att gorma med sommarschema oxå.....går väl sisådär. Planen är att vi skall kunna ha riktigt semester, dvs inte jobba ngn dag alls på två veckor i alla fall. Ser lite svårt ut....när man skall täcka 7 dagars veckor med minst två arbetare varje dag. Då blir det bara några timmar i veckan över och det är ingen vikarie intresserad av. Så att göra scheman där jag jobbar varje helg är jag less på...suck. Men jag fortsätter att pussla, på detta. Ha det så bra :)

Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2016-02-24 14:08:42

Du är bäst mamma. Kämpa!! :) PS. De har skickat ditt hus nu :*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela