myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Spunk

Publicerad 2016-07-06 15:05:59 i Allmänt,

Jag fick ett anfall av spunk...Vaknade av att jag hade så ont i hela kroppen och värst i ryggen. Vet vad det beror på och det är att sängen är alldeles för mjuk. Jag sover nog hellre på golvet, skulle jag tro. Mjuk säng i kombination med min tyngd och att jag helst sover på mage gör att ryggraden ramlar framåt. Tror väl sjuttsingen att man får ont av det. Sen den däringa blåsten som gör en tokig. Allvarligt, tror det tidvis var orkanstyrka och hela stugan knakade. Ni som känner mig vet hur jag avskyr blåst och vad har jag då gjort??Jo suttit på arslet och sett tv tills jag blir lätt illamående. Jag fick helt enkelt spunk och sa åt maken JAG MÅSTE HEM. Han tyckte jag skulle försöka slappna av!!!!! men för fasen det har jag ju gjort i timtal och nu börjar det där beetendet att jag inte borstar tänder och byter kläder. Jag har inget emot att det är mulet, men när det blåser så att jag sitter och håller fast mig i broräcket då är det fasen ingen lek.
Sen kommer nästa psykfel....när jag inte har ngt att göra och jag känner mig nere så äter jag....mackor fast jag inte är hungrig, kakor för att det finns och en eller 25 godisar på det, tills illamåendet är på topp och jag kan fortsätta se del 10055773 av Hela england bakar.....suck. Men nu är jag hemma och varit på ica och köpt en mjölk och kaffepulver. Finns inget att äta här hemma men det känns inte som ett problem just nu. Maken är kvar i stugan och leker barnen i frostmofjällen sommarversionen. Ser han gå där framåtlutad i stormen och påtandes med allt möjligt konstigt.
Tror han ser sådana budskap på allt möjligt???han gillar att gå runt och sparka på stenar och kratta och klippa och trotsa elementen hahahaah. Men nu är det så att han är gift med en asfaltsprinsessa som lätt får spunk?!??!! Men jag har faktiskt en del att göra och hade fått fara hem senast måndag i alla fall för att sköta bokföring. Momsen skall in och räkningar skall skickas och en hel del skall betalas. Sen skall jag duscha och lägga mig i min sköna hemmasäng. Oh du ljuvliga säng. Hade helst farit och köpt nya sängar till stugan eller bädda med plankor till mig. En eller två nätter går bra men sen....samma öde varje sommar. Ringde och kolla men kände inte att det var läge att byta säng just nu hahahaha Den madrass jag ville ha gick på drygt 9000:- med sk sommarrabatt. Sen vill väl maken ha en oxå och jag vill inte kasta ut de pengarna just nu. Så istället lider jag men inte i det tysta hahahah Nu skall jag bara fixa lite kaffe och sen ta fram pappren och sätta igång och njuta av stadsljuden hahahah Ha det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela