myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En ny dag och jag provar igen....

Publicerad 2016-06-29 10:17:49 i Allmänt,

Igår morse hade jag skrivit en inlägg och ser då att jag fått ett meddelande från My. Blir så nyfiken så jag trycker...suck och allt försvann. Då orkade jag inte börja om och jag hade lovat henne att komma och hjälpa till och tvätta, så jag bara stängde ner och for.. Men jag gillade inte deras tvättstuga hahahah. Naturligtvis så var det inget fel på den utan det handlar om en inbyggd maskinskräck. "Min" tvättstuga känner jag till så det slutade med att jag tog hem och tvättade hemma hos mig istället. Hade full rulle igår och det var skönt att sätta sig i fåtöljen med en hallonsmoothin och se sista avsnittet av Game of thrones. Nu är det en lång väntan till nästa säsong. Men jag vidhåller att det inte är en lätt serie....en hel del troll, skelett och sådant tjafs. Men skådespelarna är jättebra och det finns en lång röd tråd där som man fastnar för. Men det tog säkert 11 avsnitt för mig innan jag fastnade. Antar att jag måste göra samma sak med Black is the new orange...ehhh tror det heter tvärtom hahahaha. Har börjat två gånger och tycker det bara är massa surr. Satt ute nu på morgonen på altanen för att vakta lillkissen Kerstin. Hon har nämligen lärt sig klättra på nätet så hon kan inte vara själv. Hennes husse skulle gråta floder om hon sprang bort. Nåja där kunde jag konstatera att kinaolja är det bästa som finns. Visste att vi hade väldigt lite kvar och jag skulle egentligen ringt och beställt mer. Nåja maken ilade iväg och köpte den bästa oljan som fanns att få i staden. Men precis som jag befarade så är det skit. Måste beställa hem ngr liter så vi har tills nästa år. Här kan man se att vi fick börja med skitoljan när finoljan tog slut. Blekt och eländigt....och torrt och pruttolja kan jag säga. Nä fy farao vilken olja det är ute i handeln och dyr var den oxå.
Jag träffade ju min syster yster i måndags och det var faktiskt både trevligt och lite småmysigt. Vi som inte har ngt alls gemensamt hade det riktigt trevligt och det kändes som förr 40 år sedan. Hon har ärvt artrit och fingrarna börjar bli alldeles krokiga. Dessitom har hon fått psoriasis i handflatorna och det så inte roligt ut.
Sitter just nu och väntar på att äldste sonen skall hämta upp mig, för jag skall upp till fjälls!!! Jajamen ni läste rätt, jag skall följa med upp till Borgafjäll och hjälpa till med gardinerna hahaha. Egentligen har jag inte tid då jag skulle upp till stugan och fixa och dona där. Men han riktigt bad mig följa med och sa att han verkligen tyckte det skulle vara trevligt med mitt sällskap. Med tanke på att han snart far iväg på långresa och jag inte får se honom på 4 månader så känns det som att det skulle vara nice att få umgås lite. Så i natt sover jag uppe bland mygg och björn...nja i och för sig inomhus men spännande värre för en asfaltsoffer som mig. Vi stannar bara över natten för sen bär det iväg hem och packa och upp till stugan. Vädret skall vara skit så det är tur det finns att göra. Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela