myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Go förmiddag

Publicerad 2016-06-21 10:55:43 i Allmänt,

Här lyser flitens lampa, steg upp kl 6 och fortsatte på pappersgörat som jag påbörjade igår kväll. Jag har varit så effektiv och det mesta har rullat på ganska lätt. Imorgon har jag möte på banken för att snacka Swish, växel och kortavgifter. Det senare är ganska dyra grejer så nu vill jag förhandla. Swish blir ju allt vanligare och många har börjat fråga om de kan swisha på butiken. Men då måste jag koppla en mobil antar jag till kontot. Växel till mynt får det att börja ryka ur öronen på mig. Det är helt hopplöst att växla lite pengar till mynt. Nä då måste man anlita vaktbolag för en dyr avgift som kommer med lite enkronor grrrrrr....Vi brukar dammsuga alla vi känner på deras mynt så vi har till växel. Så är det ngn som har en liten spargris så kontakta mig hahahah Sen måste jag fixa lite nya arbetskläder till våra sommarvikarier och brunpapper att slå in stora ark med osv. Mycket småfix inför sommaren. Men nog har mycket förändrats sen jag var barn. Under industrisemestern stängde ju hela sverige i princip. Butiker hade stängt och allt liksom stannade av. Lite på gott och ont skulle jag tro. Kissen Kerstin håller sig aktiv med alla mina nystan och just nu så är det två olika garner som är runt allt möbler i rummet. Ibland så ser hon upp på mig och vill nog att jag skall börja nysta upp det för det gillar hon verkligen. För då rör det på sig och då rackarns blir det full fart på henne. De är så söta för allt som storkisse gör vill Kerstin oxå göra.
Vid matskålarna så är det än mer trängsel för Kerstin vill ju prompt äta där storkisse äter, så det vandras från den ena skålen till den andra. Eller så sitter hon och tokstirrar på storkisse tills han börjar skruva på sig och hoppar upp i sängen, snabbt följer hon efter och fortsätter stirrandet tills han lägger svansen över huvudet hahaha Just nu är det lite spännande för vi håller på att titta på en utrikesresa till Grekland. Har inte varit till Grekland sedan de införde Euro och det skulle vara underbart om det gick. Men det lustiga är att vi skall ju till Wien oxå och hinner vara hemma ett dygn och sen så bär det iväg igen eller tvärtom beror på vilket vecka vi far. Jisses så skönt det skulle vara att fara iväg till bad och vågor och sol.
Nu börjar magen knorra och det känns som om det är hög tid för frukost. Har ju druckit ett antal kaffekoppar redan men magen vill nog ha ngt mer nu. Inser att jag äter frön och nötter som en ekorre???nästan varje måltid är det frön eller nötter på eller i. Men jag gillar frön och nötter i lagom dos. Blir det för mycket nötter typ julnötsknäckande så får jag ont i magen och mår pyton. Men i mig skulle lätt en ekorre överleva om jag nu skulle få den dumma iden att svälja en!!!! Fatta att snart är det midsommar? helt otroligt vad fort juni har gått och värmen har väl inte varit alltför påträngande tycker jag. Midsommarprognoserna skulle få vem som helst att vilja dra täcket över huvudet men om man som i mitt fall har möjlighet att umgås med underbara vänner så spelar vädret ingen roll. Snart vankas det semester även för mig även om den är lite hipp som happ. Men jag har inget på min önskelista förutom auktion....när i bövelen skall jag få gå på auktion? Bilbingo är oxå roligt, ja jag har inte så höga krav på nöjen hahaa. Men det bästa är att få vara med kära maken och inte avbryta en massa mys bara för att ngn av oss skall Har bästa sällskapet under arbetet, lyssnar på Wahlgren och Wistam och ibland så skrattar jag högt. Men nu måste jag äta.... Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela