myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

3-3-16

Publicerad 2016-03-03 06:12:12 i Allmänt,

Idag trodde jag att en av våra goaste vänner fyllde år, ,jämna och fina år och som bärs upp med stil och elegans. Men det var igår........pinsamt. Hursomhelst GRATTIS HANS <3<3<3 Så häftigt att jämföra när vi fyllde ex 50 åsså tittar jag på gamla foton på när min farfar fyllde 50. Såg mer ut som nittio,,,stämningen runt själva poserandet och kläderna, sa att detta är en gammal man. Det är enorm skillnad faktiskt och jag tror att det var generationen före mig som började bryta ner allt det stela och allvarsamma och insåg att Livet är en fest och började istället fira med fest och glädje. När jag kom hem igår hade min bättre hälft varit bättre än någonsin. Det låg en lapp i brevlådan om att det varit utlämning men ingen varit hemma. Så man kunde hämta ut paketet ja...typ någonstans vid flyget. Maken tog på sig "jag fixar" mössan och irrade tydligen runt innan han hittade rätt och kunde köra hem mitt fina fina hus.
Det är många delar och det roligaste är att jag inte hittat ngt byggschema än??? Wow kan ju bli som Villa ville kulla det här, huset innan det är klart. Tror att det kommer att bli blått och vitt faktiskt, som nalles blå hus...brukar ngn av er se det haahaha
Ett trevligt litet program faktiskt, bättre än skidåkning eller annan övrig skitsport. Idag är det jobb och i afton kommer Millan för lite barnsköteri. Nu på morgonen har jag årsmöte i gallerian och lite sådant men sedan blir det jobb fram tills kl 17. Vi får nog varor idag oxå, så det blir full fart. Så nu skall jag börja dagen med att hoppa ini duschen...eller åtminstone på ett värdigt sätt kliva in,hoppa är ett tag sedan jag gjorde haahaha. Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela