myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

HEMMA...

Publicerad 2013-09-19 07:13:26 i Allmänt,

Nu har vi kommit hem från en efterlängtad resa till turkiet med hela familjen på 14 st. Jag har haft det så bra, lite överaskande bra. Jag ville inte ha så stora förväntningar men jag hade lite önsketankar om hur jag ville det skulle kännas och allt blev bättre. Jag har badat gånger massor och brottats med havet en gång. Det var sådana vågor att det var nästan omöjligt att ta sig ut och tillbaka utan skador och skrubbsår. Småpojkarna har badat mer än de varit på torra land.
Det var så mysigt att titta på dem när de for fram särskilt Liam som hann vara både Yoda, en gorilla och en sköldpadda inom loppet om 60 sekunder. En dag så drack han fyra drickor på raken, mest bara för att bli så blå som möjligt om tungan.
Jag har även färgat håret svart?? med lila lugg. Men klorvattnet har gått hårt åt med lila färgen så den måste jag färga om. Undra var man köper sån färg? Hos frissan kanske?
Summasumarum så skulle jag gärna stannat några dagar till. För mig så tar det ju två dagar innan jag varvar ner, så det känns kort med resterande dagar.
För övrigt så trivs jag med charter lite då och då. Men maken skulle gå åt om vi for själv. Han vill gärna göra ngt mer än bara ligga och titta ut i luften. Men jag trivs som fisken i vattnet att bara ligga och se upp i palmerna.
Det enda negativa var nog den slamriga matsalen. Frukost var väl okey och lunchen intog vi alltid vid havet men middagarna var stojiga och slamriga med så stora ytor med så mycket gäster. Så även om det allinclusive så är det värt att gå ut och äta. Underhållningen var väl inte heller så mycket att hänga i julgranen. Vi hade oväntat nog roligast åt den som ledde den för han var så dålig att han var skojig. Med uttalanden om att: Now we are going to play Bingo,that could change your life....eller när några av hans scenplaner gick fel så sa han: Ouch!! maybe this will work...no....well we going on....Han var så dålig så ibland så vred vi oss i skratt. Men nu är vi åter på hemmaplan och det är helt okey. Har några stressiga dagar framför mig. Men kommer att försöka vara ledig en dag nästa vecka....over and out...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-09-19 16:59:55

Välkommen hem, saknat dig o din blogg.kram marianne

Svar: Vad roligt jag har oxå saknat att få pladdra lite.....hahaha
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela