myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Så fina <3<3<3<3<3<3<3<33<<3

Publicerad 2013-09-29 19:23:47 i Allmänt,

Visst blev de fina tårtorna som jag beställde. Så himla skönt, dessutom så har jag hämtat mer fika på annat håll, så jag har inte bakat ett endaste dugg hahahah så himla bekvämt.
Idag så har vi gjort allt möjligt på todolistan, men ändå tagit det ganska lugnt. Jag eller med hjälp av Dan så har vi färgat luggen. Vilket öde, ett tag var vi väldigt illa ute med lila färg överallt trots handskar. Men nu tror jag att vi vet hur man gör tills nästa gång.
Dan köpte ett par nya byxor och jag en tröja som jag skall lämna tillbaka. My brukar retas och säga att jag lämnar tillbaka nästan allt jag köper. Ja det kan nog stämma. Det skulle vara fiffigare att prova på plats säger en del men det brukar inte spela ngn roll. Jag lämnar ändå tillbaka. Oftast för att jag köpt ngt svart eller för fint till vardags med tex paljetter. Försöker hålla mig ifrån svart så mkt jag kan på vardagarna.
Sen så har jag läst och skrivit mer från boken jag fick låna. Blir så lätt att det låter som om jag skulle vara ett orakel och jag vet bäst och skulle vara så himla piffig och klok. Men det är en sak att tycka en sak och vilja följa och leva efter mina tankar och ett annat att göra det varje dag. Men ni förstår säkert vad jag menar. Det är i alla fall intressant att dryfta och en bokklubb skulle jag gärna vara med i. Är ngn på?

Kommentarer

Postat av: farmor2010

Publicerad 2013-09-30 17:34:18

Det låter som mkt bra "friskvård"......

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-09-30 17:34:55

och......så skönt att boken "gick hem" hos dig...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela