myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Torsdag och sjukan fortsätter

Publicerad 2013-09-05 06:35:07 i Allmänt,

Ja inte är jag piggare idag blääääääää men nu vet jag ju i alla fall att jag blir bättre med medicinen. Jag skall hämta den idag tänkte jag, för igår afton orkade jag inte. Men jag fick gjort en hel del annat innan John Blund kallade.
En annan bra sak jag fick gjort igår var att jag beställde tårta!!! till min födelsedag. Jag har ju en sådan tur att jag känner en tjej som gör tårtor och som blev jätteglad när jag beställde. Hon vet ju vad jag tycker om så jag kan nog ana att de blir fina.
Det blir en väldigt enkel tillställning med bara fika och ingen mat. Sen får de som vill komma och käka lite tårta och kakor,göra det precis som en alldeles vanlig födelsedag, Förutom att jag inte önskar några presenter. Jag har så mycket redan och rymmer inga fina saker nu när vi bor så litet hahaha.
 
Känns som ett bra beslut att inte ha en jättefest utan bara lite lagom. Jag hade dock tänkt ta ledigt på min födelsedag. Skall bara njuta av den dagen. Det är ju mycket därför som jag inte velat ha ngn stor uppvaktning. Det är en ganska stor grej att fylla femtio och många har sagt att det varit stressigt med allt som skulle fixas. Därför känns detta som en bra sak för mig. Jag skall bara njuta och surra som vanligt.
 
Tänkte igår på mina örsnibbar??? Tänk att de snart är femtio år? Tänk er femtio år gamla örsnibbar!!! och de skall bara bli äldre hahhaa. Jag kan med hjärtat säga att jag tycker det går finfint att åldras, kanske inte med välbehag men i tanken. Känner att det blir bättre och bättre det mesta. Förutom lederna som är lite stelare och man kan ju undra hur det skall bli när man blir sexti. Kommer man att stappla fram då? Nä men man kan kanske inte bara hoppa upp om man sitter på golvet. Det är inget problem än så länge, men börjar det så har jag  hört att nypontabletter är kalasbra. Har köpt till Dan, men han har inte börjat äta dem än. Han vill vänta tills det börjar kännas. Under den varma tiden så är han ju nästan besvärsfri från ömmande knän. Men det skall bli intressant att se om de hjälper. Nä nu skall jag dricka en kopp kaffe till innan jobbet och gosa med kissarna. Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela