myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag och solen lyser i all sin kraft.

Publicerad 2014-04-25 07:03:24 i Allmänt,

Vackert väder är det idag och jag kommer att fortsätta putsa butikens fönster. Gjorde hälften igår och rackarns så ljust det blev hahahah. Var inte lika slut i går som i förrgår kväll, vilket känns jättebra. Efter jobbet for vi hem via ica för lite mat inhandling. En snabb middag och sen så skicka jag ut kära maken på en promenad så jag kunde städa i lugn och ro. Jag gör sånt själv och ifred sen så får alla politiskt korrekta tycka vad de vill om det. Jag gillar känslan av att få städa och se hur fint det är utan att ngn springer omkring mig hahaha. Det är sällan han klagar på att jag vill att han håller sig undan.
Hörde på radion ngtså dumt att både jag och kära maken bara skakade på huvudet och sa: -Sa han verkligen det vi hörde???? ja det gjorde han.....Vad undrar ni? Jo det var om Lennart Holmlunds senaste utspel om att tiggarna på våra gator simulerar sjukdomar och när de tiggt klart för dagen springer omkring och stjäl oxfile på ica??!!! Men det var inte det som vi blev chockade av utan reportern som talade. Han sa så här: - Ingen vill kännas vid Holmlunds kommentarer inte ens den rumänske man som vi talade med idag. på torget...??!!! Va...va  inte ens??? vilket utryck
Ja vi häpnade.....skakade på huvudet och tänkte att den ena är inte bättre än den andre..
.
Men det har verkligen kommit många tiggare till staden och det är beklämmande. Men i ärlighetens namn så har jag helt slutat ge ngt till dem. Förr gav jag alltid en slant men nu tänker jag att ju mer man ger desto fler kommer det och då stödjer jag hellre en organisation som kan hjälpa ett flertal.
 
I afton efter jobbet så far vi till stugan. Det är årsmöte i stugföreningen i helgen och jag har inte varit med på tre år ??? pga att jag inte haft tid och ork. Men nu försöker jag ju ta det lite lugnare så det känns trevligt att få fara.
Kisse får stanna hemma då vi inte blir borta så länge. Ena sonen skulle komma i morgon och ge han lite mat och gosa med honom, så det kommer inte att gå ngn nöd på honom. Men nog hade jag gärna tagit med honom, men då kommer vikanske få sitta och vänta på honom ända till kvällen när vi skall hem. Vi har fått göra det förr......han känner på sig att vi skall hem och då sticker han och lägger sig antagligen uppe i grannens lagård och snusar och sover medans vi väntar och väntar.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela