myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2014-04-29 07:10:06 i Allmänt,

Har just surrat med äldstasonen på fb och idag skulle han se tunnlarna som användes under kriget. Han hade oxå bokat att få gå ner i en av tunnlarna. Skulle aldrig göra det någonsin kan jag säga. Sen i morgon åker han vidare med en jättekul buss som kallas sleeping bus. En niotimmars resa då de kör sakta, vilket är bra tycker jag på de däringa småvägarna. Kom inte ihåg just nu vars han skulle men det fanns tydligen en jättestor nöjespark där så han skulle då dit...
.Igår så fick jag en hel del gjort, plus att jag hann göra mat oxå haha. Skulle testa ngt väldigt annorlunda och vi var alla skeptiska....cheeseballs gratäng??? Med fläskfile, svamp gratängssås och cheeseballs. Var inte så tokigt som det låter och väldigt mättande. Men hade nog inte varit så gott utan en sallad.
Nu har jag mer mtrl till bokslutet så en sväng till revisorn blir det nu på morgonen. Var ju på föreningsmöte igår oxå, men att gå tidigare var ju uteslutet då jag blev sekreterare igår.....men istället blev det sent och resultatet blev svårt att somna. Så det blev inte så många timmars sömn inatt :( men det är ju ingen fara egentligen.
 
Ikväll så skall jag vara barnvakt och sen så åker sonen hem till Uppsala ikväll.
Känns inte som om jag har haft möjlighet att prata med honom lika mkt som jag velat. Men allt går ju inte att styra åt sidan om man vill gör annat.
Igår så träffade jag ju proffice för inhyrning av personal och det verkar helt fantastiskt så man undra ju lite vad är haken??? Betalar inte mer än vad ordinarie personal kostar??? i timmen och funkar de inte så.....hej då?? så praktiskt hahaaah. Jag gillar tanken hahaaah men jag tror att de som ngn gång har jobbat med personal har nog önskat att det skulle kunna vara lite smidigare. Vad jag misstänker är att de som jobbar inte får så hög lön som mina egna.....och det känns inte så bra. Men min plan är att funkar personen bra så"tar" jag över.
Har oxå plitat på med sommarschema och jag kommer nog att jobba ngr dagar varje vecka hela sommaren. Känns lite drygt men jag har ju räknat med en regnig och kall sommar hahhaa Vilket är bra för handeln och då kvittrar jag som en liten fågel. Kommer att vara ledig i sambamd med bröllopet i augusti och jag ska göra bröllopstårtan tillsammans med My. Kul säger jag men det är tur att äldsta dottern finns i kulisserna för hon är duktig på sånt där. Gruvar mig mest för att få marsipanen slät och fin.....svårt kan jag säga.
Nu skall jag gå och klä mig och borsta tanden och kasta mig iväg till revisorn....som oxåär en morgonpigg rackare.
Tänkte ni skulle få se hur sleeping bus ser ut
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela