myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon nya krispiga måndag

Publicerad 2014-01-27 09:17:58 i Allmänt,

Jag har hunnit med att städa butiken tagit emot två pallar och häller nu på att packa upp. Nästa man kommer vid kl 12 så jag gör allt jag hinner. Imorgon kommer "min" mentor Rose på besök och är hon inte nöjd med vad hon ser så brukar vi få höra det hahahaah. Så idag kommer vi göra vårt yttersta att göra fint i hyllorna, fånigt men det är sant. Men samtidigt så ger det mig så mkt när hon kommer, jag får inspiration och bra råd så för min del så är det en nödvändig grej. Speciellt när jag inte kunde fara på mässan och återförsäljarmötet.
Slutar kl 16 idag och förhoppningsvis får jag skjuts av sonen som kommer på middag,uppstekt palt. Brukar vara väldigt gott. 
Jag eller rättare sagt maken har kommit på en jättebra ide till besparing åt kommunen. återkommer om den saken. Vi kunde läsa i dagens VK att det var ett stort engagemang från umeborna gällande kulturhuvudstadsåret??? Vilka då? Är ni engagerade? inte har då jag hört ngt sådant från ngn närstående. Men det stod inte hur många? kanske de där tvåhundra volontärerna?  Nä nu måste jag jobba och göra nytta.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela